|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzejson Poldek
Profesja: Knight
Świat: Pythera
|
![]() zwaliłem barbarian test i nie wiem czy da sie go wykonac jeszcze raz i nie wiem co mam teraz robic
![]() prosze o pomoc doswiadczonych graczy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() da sie go robic tyle razy az Ci sie uda....
trza tylko honeycomby(1 szansa 1 honeycomb) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja wszystko zrobilem w tym quescie tylko jadna zecz zawalilem
na stronie bylo napisane ze trzeb miec dwarfen ringa po tym ja sie idze do mamuta i sie pije miod trzeba walnac go i po tym wszyskim zakaladamy dwarfen ringa i idziemy do svena ja nie zalozylem dwarfen ringa i z nim zagadalem to n mi gadal cos w stylu: -nie jetsem pewny czy jestes gotowy do tego testu i nie wiem czy da sie ten moment zrobic jeszce raz jezeli go sie raz zle robilo probowlem i nic teraz chce zobaczyc czy restart serva cos da |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Dwarven ring nie jest wymagany. Po prostu ułatwia drogę powrotną.
Wejdź w quest log->Ice Islands Przepisz, które części masz zrobione i jaki jest ich status. To ułatwi diagnozę. Moja teoria: Z twojego opisu wynika, że nie wykonałeś Mammoth pushing. Tam trzeba być nieźle ubzdryngolonym żeby to zrobić. Za mało wypiłeś.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 18-09-2007 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() ja bylem mocno upity...
wykonalem te czesc z mamutem tylko ze przyszedlem pijany do svena i on mi cos zaczol gadac ze nie jestem gotowy do tego questu dzis sporobuje jeszcze raz i zobacze co to da |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa żeby mamuta walnąć to trzeba 3 kubki napoju co sie kupuje w karczmie (obok svena jest 2gi kolo) i do questa wystarczy i honeycomb
poprostu tak dłógo klikasz prawym az bedzie tyle ile trzeba nietrzeba tracic honeycombów na kazdą próbę. i jak sven ci pisze ze niejestes gotowy to dalej pisz mission moze pomoze Dziekuje |
![]() |
![]() |