|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Witam Ponownie!
![]() Teraz czas na dość nietypowe pytanie! ... A więc mam Maga 47lvl(miałem 48 ale kicka mialem na guardzie) ![]() Czy opłaca mi się przejść z Sorcerera na Paladyna(czas poświęcany na skilowanie nie gra tu roli!) ![]() ![]() ![]() Proszę o Pomoc...I także zebyśćie nie krytykowali tematu! ![]() P.S.Nic nie znalazłem w zaczarowanym "szukaj"... ![]() ![]()
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 18-09-2007 o 18:55. Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Skoro grasz bo "musisz" byc najlepszy oraz uznajesz podzial profesji na te "gorsze" i "lepsze" powinienes jak najszybciej skonczyc z ta gra poniewaz ona cie tylko marnuje. Grasz by moc sie wyroznic oraz byc najlepszym, a nie dla zabawy. Uwierz mi sa do tego inne drogi...
Zanda profesja nie jest lepsza od drugiej pod wszystkimi wzgledami dlatego wybierz ta, ktora ci sie najlepiej gra. @edit to down To zobacz kim ci sie bedzie lepiej gralo, a moze knight? Ostatnio edytowany przez janek@ - 18-09-2007 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Po: 1.Nic nie powiedziałem,że jedna profesia od drugiej jest gorsza-.-... 2.Grzecznie zapytałem się czy warto mi się przeżucić na palladyn... 3.Nie na pisałem,że muszę być Good Players itp.Nawet odwrotnie sie przyznałem,że nie jestem w to tak dobry-.- Człowieku zrozum,żenic takiego nie napisałem czy tak ciężko zrozumieć,że ja się tylko pytam!!!Czy powiedział,że Tibia to moje całe życie...Ja niechcem cie tu obrazić ani nic,bo niechcem sie kłócić ale Pomyśl trochę!
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 18-09-2007 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Imię: Torbalekk
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
|
![]() Powiem Ci co ja o tym myślę... Graj profesją jaką Ci się najlepiej gra, a jeżeli już tak bardzo chcesz grac palem to spróbuj... Ja gram Druidem bo nim mi się najlepiej gra i na razie nie mam zamiaru przerzucać się na inną prof. Jak Ci się nie uda palem to zrób sobie chwilowo "retried" skoro Cię nudzi sorc i napewno po kilku tygodniach, miesiącach zachce Ci się grac... To jest moje zdanie więc rób jak chcesz
![]() Ostatnio edytowany przez Torbalekk - 19-09-2007 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I to jest konkretna odp.
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Hmmm, moim zdaniem paladyn to bardzo ciekawa postac. Moge tylko powiedziec, ze jedynym powodem abym nie gral paladynem bylo strach (ahh, czasy gdy bylem newbie) przed zbyt szybkim konczeniem sie strzal/boltow i koniecznym powrotem do dp. Moze tak myslalem kiedys, ale powiem szczerze, ze nadal tak uwazam. I tak jak wspomnial kolega up@x2 mozesz zrobic sobie przerwe graniem sorciem. Kiedy znow wrocisz do gry i gra sorciem dalej bedzie cie nudzic, zrob paladyna i graj. Moze paladyn ci sie spodoba, moze nie i bedziesz mial porownianie jaka profesja przynosi ci radosc z gry.
![]() |
![]() |
![]() |