|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Słuchajcie mam problem i prosił bym raczej o wypowiedz kogos konkretnego a nie coś w stylu "może cos tam..." Na allegro.pl jest oferta pacca na 30 dni za 34 zł jednak koleś który to sprzedaje twierdzi że trzeba podac przy zakupie swoje passy ;/ Dzwonilem do owego gościa troche zalatuje wsią po głosie no ale dalej twierdzi to co pisze. Problemu w sumie nie ma bo moge mu dać nawet passy r-keya mam postac wyloguje w takim miejscu gdzie malo osob umie wejsc i do tego kumple moga ja trapnąć bez eq żeby nic nie zrobil ale szkoda 34 zł wiadomo. Co wy na to?
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Pacca na 30 dni mozesz miec tylko gdy posiadasz na swoim koncie aktywowanego pacca na 90 dni . Inaczej nie mozesz sobie go powiekszyc. Pozatym nikt nie moze kupic tobie pacca , tylko ty sam mozesz go kupic wiec proste ze cie chce oszukac. Do tego nie podaje sie zadnych passow /r-keyow bo jemu to nie potrzebne do tego aby zalatwic ci pacca , którego i tak sie nie da zalatwic
![]() Komus mozna kupic tylko pacca na 90 dni ![]() Pozdro ![]() A czy sie oplaca to prosta sprawa - NIE
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Bylo walkowane setki razy.
te 30 zlotych to abonament, zamawiasz pacca na 90 dni a co miecha z konta leci kasa za 30 dni ;]