|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghost of Aragorn
Profesja: Elite Knight
|
![]() Witam, zadowolony z życia wybrałem sie na Family Brooch Quest i odblokowałem sobie dostęp do tej wyspy. Jak się pewnie niektórzy już domyślają, zapomniałem aby nie wchodzić do góry -.-. Wiem musze zaplacić 10k, ale aby jeszcze bardziej pogmatwać zrobiłem sobie TP. I teraz nie moge ani zapłacić ani tam wrócić. Istnieje chyba możliwość wykonując Banshee Quest'a w pewnym miejscu wejść na tą wyspe. Gdy już się wygrzebię znajdę się w pokoiku z migającymi klamkami :s i teraz moje pytanie czy mogę przez nie wyjść i grzecznie zapłacić mnichowi to 10 000... : p
Tak sobie właśnie myślałem, wezmę sobie to 10k, zapłace i wszystko ok. Tak więc pytam, może ktoś wie : p Proszę o odpowiedzi... P.S. Z góry chciałbym zauważyc, że nie jest to temat do nobowych hihów-śmiechów, poprostu pytam i proszę o zwykłe wypowiedzi. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Position: Tutor
Brzydki tutor! nie wolno robic tp! A tak na serio to mogles 2 charem podrzucic kash
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Tak, istnieje sposób dostanie sie na Isle of the Kings z głównego kontynentu. Tutaj masz opisana dokładna drogę i co Cię tam może spotkać.
Mam nadzieje że uda Ci się przeżyć tą podróż. Lepiej zabierz że sobą kilku przyjaciół.