|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osikaty
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 29
![]() |
![]() Mam problem podczas III misji postmana utknołem, dostalem bill od kevina i poszlem do venore do A Strange Fellow i pisalem hat>hat>hat... tylko padl mi net i mi przerwalo misje wiem tylko ze wyczarowal kruliki ze tak powiem.. i mi net padl akurat a chyba nienapisalem "bill" wiec po 4h napisal do niego HI a on Get Lost! to napisalem bill a on "A bill? Oh boy so you are delivering another bill to poor me?" ja YES i mi zniknol rachunek (bill) i gdy szlem do kevina to mi pisze ze musze musze isc do A Strange Fellow i tak sie sytuacja powtarza... : / HALP PLX
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() napisz jeszcze raz
Hah hat hat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() ehhh chyba to nic nie da ;/
to jest kolejny tibijski bug napisz na forum tibia.com może cipsoft coś tym zrobi (o ile zajrzy na forum)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() kumpel mial identyczny problem, a teraz jest szczesliwym posiadaczem klucza do skrzynek xD
Idz do keva i napisz bill albo mission
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() bo to tyle razy masz probowac az zadziala ja z 9 razy pisalem. (królik)*