![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() www.free.of.pl/t/tibia_itd/walka.rec
WOJNA NA TITANII! Trwa ona jeszcze teraz, film nagrywany przed chwila.. ja musialem sie wylogowac =(( Wszystko zaczelo sie od tego ze zabili najwiekszego lvl na Titanii - Chris Basso, dokonala tego gildia UNIT. Teraz Fearless(gildia chris bassa) walczy z Unit.. ogladajcie. Nie wiem czy film bedzie dzialac =( Logujcie sie an titanie i ogladajcie wojne. ![]() ![]() pozdro. EDIT:: 20.10.2004 - 09:02 dzisiaj rano wszystko znowu sie zaczelo.. kilka osob z fearless siedzilo pod depo, przyszedl Latuz (UNIT) i jakis drugi koles (UNIT), zaczeli walic z SD i boltow w jednego ziomka z Fearless... wiele nie zobaczylem bo podczas walki wyszli z miasta i byli szybcy ![]() ![]() wszystko dzialo sie przed zapisem servera jeszcze kilka minut temu.. no.. zobaczymy jak bedzie dalej. ;/ PS FILM DZIALA! SCIAGAC TERAZ ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << Ostatnio edytowany przez Voltar - 20-10-2004 o 09:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() popraw link!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2004
|
![]() Dawaj dobry link grr....
![]() Pozdro dal Neho ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() -Pozdro dla ziomow z bydg,
- link qrwa dawaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() No niezbyt dobrze to wytłumaczyłeś bo farless to nowo powstała glidia stworzona spcejalnie na wojnę, zjednoczyło się w niej kilka największych glidii takich jak Freedom, Heat, etc. do walki z PowerAbuserami z Unitu.
Jak narazie Unit wygrywa ale zerknijcie sobie na listę członków glidii Farless to zobaczycie że to się zmieni. W Fearless jest też kilku polaków, ale nie wiem ilu dokładnie(napewno Mordii i jeszcze jeden, którego pseudo zapomniałem ![]() Co do filmu to rehost się prosi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Limit został przekroczony...
Limit zostanie odnowiony dzisiejszej nocy kilka minut po północy. ( jak zrymowali ![]() Jap oczekam do tej północ bo i tak nie ma nic innego do roboty ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Link juz dziala! Wbijac sie szybko
![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Konto tibia_itd przekroczyło limit dziennego wysyłania danych.
Limit zostanie odnowiony dzisiejszej nocy kilka minut po północy. ...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a nie możesz sobie kurde załozyc konto na wp czy republice i dac link...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2004
|
![]() grwa popraw ten grrrr
Fast.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Apach Knight
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 106
Skille: 92+/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Zrób coś z tym plx. Musze to obejrzeć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Ludzie nie przesadzacie z wyrzeniami ? bo juz przesadzacie... takie wulgaryzmy jak stosujecie przy rodzicach to wasza sprawa, ale tutaj sie zachowujcie. Ano wlasciwie po co tutaj 5 osob mowi "grr popraw to" ? Nabijanie postow nadal jest popolarune jak widac... Trzeba temat z wstawianiem filmow na jakims porzadny server zrobic i go "przykleic na stale" bo widac ze tutaj sie nub'uje
![]() Bah pozdro all.
![]() Mastah of pink car. Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 20-10-2004 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lol szczyl wiekem mnie bedzie uczyc zachowania i jescze noob levelem
OMG |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() ...plz popraw link jak mozesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Cytuj:
wrrrr...
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() jak dziala jak niedziala
![]() wez cos zrob wyskakuje mi stronka zeby smsa wyslac;/ |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() u mnie ciągle to samo...rehost plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Niestety nie moge obejrzec filmu dzis ale powiem wam tyle ze nie wiem z jakiej sytuacji jest to film ale ja w tej wojnie uczestnicze z chrisem.. i mam nadzieje ze wygramy trzymajcie kciuki ^^ unit=only swe (sux,pa u nich tylko najwarzniejsze) wojna jeszcze troche potrwa postaram sie nakrecic film z samego pola bitwy i ja ich dogonie ale tylko nei wiem czy mnie za bardzo nie bedzie lagowac jak na wojnie -.- narq all POLACY ROX btw.narazie kto padal od unit to byli w 75% killed by polacy nasze PvP rox
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Raxxel - 20-10-2004 o 19:46. Powód: Błedy ;p |
![]() |