![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam.
Mam pytanie do doświadczonych knightów posiadających avengera. Czy może któryś z was blokował już hydry z tą bronią? Wczoraj sprzedałem demonke, mystic blade'a, dołożyłem i kupiłem avangera, i nie pomyślałem o aspekcie blokera... Prosiłbym o odpowiedź tylko tych którzy tego próbowali, bo jeśli z tym nie idzie nic zbloczyć to chyba pójdzie na sell ![]() Wczoraj czytałem trochę tematów o tymże mieczyku na forum, i aby uniknąć kłótni to proszę o pomoc tylko tych którzy mają tą broń i używają jej właśnie również do expienia jak i do bloczenia 2. Ostatnio zastanawiałem się nad kupnem obisidian knife'a, ale do tego mam również pytanie, po jakim czasie ten zakup się zwraca? Czy ludzie naprawdę potrzbują tych skórek z minosów albo dragów, dli?? Dzięki ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Aim r0x - 14-10-2007 o 12:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mythic Sniper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() ja ci powiem tak , na hydrach knight teraz wali max atak wiec jak masz avengera i 2 palkow to hydrybedziecie szybko karac
![]() a co do skorek to zawsze mozesz je sprzedwac u npc (np skorka z draga 100 gp u npc w venore) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Na hydry bierzesz 3 palków i bijesz hydry na full defie. Hydry w ten sposob szybko padaja i male waste mf masz. Za mf zwraca ci sie w kasie wylotowanej z hydr.
Zakup obsidiana zwraca sie bardzo szybko jezeli huncisz minosy, dragi, dle i inne monstery na których mozna uzyc ten nozyk.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() ok dziki wam wielkie
![]() ![]()