|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Epsilion
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() No to sprobuje zamiescic tutaj kilka moich advancow malo ich bo kiedys nie myslalem o robieniu fotek
![]() http://img.photobucket.com/albums/v5...ances/adv4.bmp http://img.photobucket.com/albums/v5...ances/adv3.bmp http://img.photobucket.com/albums/v5...ances/adv2.bmp http://img.photobucket.com/albums/v5...ances/adv1.bmp |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() sam z siebie robisz nooba jak pokazyjesz swoje ciezki expieenie na super mega mocnych trolach kiedy skacze ci 14 lvl wez ty troche pomysl to forum jest najgorsze jakie znam kazdy z niego sie smieje i to wlasnie przez takich jak ty..... i jeszcze jedno zmien swiat bo grasz na najgorszym serwie jaki znam same pk itp... mowi ci prawde o jeszcze jak mozesz to wez pokaz ssy jak solujesz pierwszt raz dwarfa co bylo by na co popatrzec....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha dobry pomysl a moze nawet filmik o tym nagram i stanie sie to hitem! i sie jeszcze zdziwisz a tak pozatym to byla proba czy mi zdjecia wejda jak nie chcesz to nie patrz i nie przejmuje sie tym co powiedziales ale jak niektorzy pokazuja foty ze nabili 8 lvl na rooku to nicnie gadacie bede zaamieszczal kazdy moj adv i kazde 100 expa do lvl bedzie nabijane na torolach specjalnie tobie na zlosc!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() no rozwalasz mnie.Jak chcesz to wstawiaj kazde 1 exp tylko wiesz co szkoda ze licznik postow niedziala bo bys mogl starac sie o pirwsze miejsce a wiec dlatego niewiem po c***a zakladasz takie tematy...wiadomo w sumie jestes noobem i tak wogole ile masz lat??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam 14 lat i moze nawet jestem mlodszy od ciebie ale napewno mądrzejszy bo jakos niedaje sie zabijac pkerom a gram dosc krotko
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KLiF - 04-11-2004 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vexizivo
Profesja: Knight
Gildia: Last Assestment
Świat: Hiberna
Poziom: 51
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Gorszego dziadostwa w życiu nie widziałem jak ty możesz się takimi rzeczami podniecać ? Miał byś się czym pochwalić jakbyś miał 66 lvl i 75 m lvl, ale to aż mi szkoda pisać !!!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Tfardziel
kolejnego zwymyslasz?? chcial sie pochwalic i tyle a ty odrazu najezdzasz na niego. a jak ci sie forum nie podoba to po co tu siedzisz i komentujesz prace "n00bow" ??? a co do serwera to jego sprawa gdzie on gra jezeli mu sie tam podoba to Ty nie masz nic do tego!! >wiesz co szkoda ze licznik postow niedziala bo bys mogl starac sie o pirwsze miejsce a sam moze nie nabiajsz n00bowskich postow?? @topic troche nudnawe i malo ale przynajmniej nie tylko dragi itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: W Polsce?
|
![]() @klif i do tego skromny o.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() racja ...
jak sie nie podoba to ... sio ![]() poza tym kazdy ma prawo do wyrazania siebie - jak koles chce pokazac swoje poczatkowe exp to niech to robi... Kazdy wielki kiedys byl maly ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Agrin Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 122
![]() |
![]() n /c ....cos tam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Tu Tam Wszedzie i Nigdzie
Stan: Niegrający
Imię: Piro The Mocny
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 20
Skille: 47/45
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() i have only one word....LOL?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() do tego placka co sie czepia i mowi ze ja nabijam posty.... sam jestes "nOOb" a zostane na tym forum bo tak mi sie podoba przeciez sam napisales ze kazdy moze sie pochwalic ja si echwale postami co zabronisz mi ? i naprawde same "nOOby sa tutaj ..... moze napiszesz ze ssy ma wypasne ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Tfardziel ty jestes najwiekszym nOObem na tym forum i nabijasz najwiecej bezsensownych postow. Przegladalem je sobie i wyglada na to, ze w kazdym poscie na kogos najezdzasz i to zwykle bez powodu. I jesli ktos sie smieje z tego forum to wlasnie przez takich jak ty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() @Tfardziel
Nie rozumiem cie przeciez to jest dobry dział ss'y są wszystko normalnie więc czemu skoro wstawił normalnego ss'a to wyzywasz go od noobów ?? przeciez widac ze jestes głupszy do niego.... Równie dobrze moge ci wstawic ss'a z solowania cave rata i nie bedziesz mial powodów do rzucania sie bo ss'a wstawilem i temat w dobym dziale... Pewnie chcialbys tylko Demony i Dl bo w tibi ci słabo idzie to chcialbys chociaz popatrzec na takie potworki a trolli nie nawidzisz , bo jak siedzisz na nich 5 H to ci sie nudzą ![]() @Topic Linki mi nie działaja jak bedzie wszystko ok to z edytuje ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() a ja sobie zaśpiewam tfardziel to c.w.el lalalaaa czego sie prujesz do wszystkich borowiku którego przez dziurawego trampka zrobili
tarczuu kiedyś był taki sam później pojechało go kilka osób za to jakim był teraz jest spoko i nie pisze postów typu "co to jest ale z ciebie noob bla bla bla" i wogle jakoś tak inaczej -.- no nic zawsze sie jakiś noobek trafi mówisz że forum tibia.pl jest do dupy bo ci pewnie skasowali temat z działu zdjęcia w którym pytałeś skąd można sciągnąć tibie gg (to wszystko do ciebie tfardzielu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
BTW. Pokaz jak ty solujesz 3 demony swoim 88 master sorcerem -.-. Forum jest po to aby kazdy mogl "pochwalic" sie swoimi osiagnieciami, wymienic spostrzezenia, co kto odkryl, jak jest latwiej. Jak sie nie podoba to nie bede tesknic. |
|
![]() |
![]() |