|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witajcie! Chciałbym wam przedstawic życie naszej rodzinki Dran'ów z Saphiry. W jej skład wchodzą:
Elixin Dran (ja ^^) Dindo dran Erikan Dran Crest Dran (moja 2 postac) Jest możliwośc dołączenia do nas, ale trzeba miec nick z koncowką "Dran" ^^ . Będziemy się starac wklejac tutaj screeny z adv, huntami, pk itp. Mam nazieję, że spodobają się Wam screeny i będziecie często odwiedzac nasz topic. __________________________________________________ _________ a więc zacznijmy od początku: pierwszy screen jaki zrobilem z adv: ![]() next adv. ![]() imprezka w kazz (urodziny kumpla ^^ ) ![]() next adv: ![]() 28lvl ^^ ![]() pierwszy adv z mobem innym niz dwarf ![]() ![]() adv na 31lvl ![]() ![]() kolejny jakze nudny adv... ![]() drag & wyvern hunt ![]() i tak dla rozrywki quest z moimi kumplam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Siema.Tu Prasel(Hexas Dran).Spoko stronka.Dopiero zaczolem ale powinienem szybko wbic na maina i porobic trochu lvl.Cya.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() wczoraj chcielismy pojsc na pare Questów, ale oczywiscie cos musialo sie stac nie tak:Oct 09 2007, 15:11:11 CEST Died at Level 37 by a giant spider
![]() ![]() Mummy Quest ![]() no i jeszcze wrzuce screen z Questa na ktorym padłem na kicku :/ ![]() |
![]() |
![]() |