|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() gg? gadu gadu ? good game ? mnie tam nigdy nie pobily =(
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @up: ja też nie oberwałem jeszcze choć coś słyszałem. Ale nie bójcie sie będzie dobrze
![]() @topic: http://tibia.erig.net/Giant_Spider ! @down: my to wiemy dlatego podeszliśmy do tego z humorem... Ostatnio edytowany przez Voon - 03-10-2007 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() Do tych ktorzy podeszli do sprawy z humorem: mialo byc gs oczywiscie
![]() Do tych ktorzy mnie bronili: DZIEKI ![]() A do wszytkich prosze o odpowiedz jakas na poscie a nie linki ![]() aha i gg wyniklo z tego ze nawalilo mi polaczenie a musialem uciekac z kompa na trening ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Zależy kim jesteś i czym bijesz, czy z shieldem czy bez. Byłem świadkiem jak kumpel dostał 298 od jednego z dwóch atakujących go gs'ów. Miał na sobie crusa, c-arm, k-legs, i giant sword. Opisz dokładniej jakie eq masz i jakie skille.
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Zeby ci udowodnic Est. Max. Damage: x hp per turn- chcesz wiedziec? Kliknij. Jak by tego bylo malo, o gs srednio co 3dni pojawia sie temat, wiec uzyj szukajki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Upss... Moj blad... Druid 33 LVL 35 MLVL EQ: dark helmet, crown armor, crown legs, leather boots, guardian shield.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() W taki razie prawdopodobnie będzie Cie bił przeciętnie coś koło 200 jak znam życie. Będziesz więc musiał uważać i koniecznie zainwestować w kilka plecaków manafluidów, aby móc używać manashielda przez dłuższy czas. Radzę też bić z sd aby kreatura szybko padła.
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myśle, że jest to bardzo ryzykowne, ponieważ jeśli masz strzelać z sd lub innych run ofensywnych, będziesz miał exhaust i możesz nie wyrobić z strzelaniem i uhaniem się. Chodzi mi o to, że strzelisz sd a tu nagle gs Cię zjedzie porządnie jedym strzałem na reda, a ty nie zdążysz się uhnąć bo będziesz miał exhausta od strzelonego sd. Poleciłbym Ci bardziej jednak ten manashield. Chyba jednak, że chcesz go ubić w sposób taki, że będziesz wchodził i schodził z temple. W takim wypadku możesz wziąć manashielda na podlurowanie go pod temple. Potem powinieneś dać rady ubić go bez manashielda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() utamo + utani + boh + time ring i sprintem po pohu
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Przy takim eq jakie masz więcej niż 250 na 100% nie dostaniesz (wątpie abyś nawet tyle mógł dostać). Co do eriga, to tam zawsze przesadzają i piszą hity dla postaci bez eq ... a przy takim hicie nawet studdet set wiele daje. Mojemi knightowi (dsm, k-legs, RH, steel boots, bez tarczy, dragon-slater, p-ammy) gs jeszcze nie walną ani razu ponad 200 (i to nie był hunt typu 1-2 gs, tylko masowe wbijanie przez wiele dni). Wiem wiem ty druid, ale profesja niema znaczenia, tylko eq... .
Co do samego zabicia, to polecam Tobie iść na blood herba, i na m-shieldzie strzelać z hmm metodą up-down (wchodzisz po shodkach, strzelasz i wychodzisz).
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na poczatku temeatu pisalem ze chcialbym ubic jednego gs. Teraz chcialbym spytac czy hunt na gsach na tym lvl jest oplacalny??? (nie mam pacc) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2007
|
![]() no raczej nie opyla sie... za duze waste
![]() |
![]() |
![]() |