|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Witam!.......chce pokazać jak się bije expa na ghostlandzie (miejsce położone na południowy zachód od carlin.........post ten jest skierowany w szczegóności do osób które wyszły odrazu z rooka i szukaja miejsca do expienia oraz dla tych którym brak dobrego miejsca rówineż do expienia.......ale dość już gadania zaczynamy slajdy
![]() 1.Zaczynamy wyprawe....radze zawsz mieć przy sobie na niższym levelu minimum bag uh i bag hmm ze względu na to,że to miejsce jest kawalek od carlin i nie łatwo uciec przed skillem ;/ ![]() ![]() ![]() 2.Po drodze zachodzimy po jakieś jedzonko =) ![]() 3.To wejście na Ghostland......wejście po parcelach ![]() ![]() ![]() ![]() 4.Pierwsza dziura,zalecam do niech wchodzić tylko na małym levelu,bo są tylko tam 2 skelety,no ale można tam zajść po drodze :tongue: ![]() 5.""OK.....idziemy dalej....o......ale co to...to....to...to GHOST....uciekać ej zara......ale nie ma go na Battle"".....tutaj w ghostlandzie jest dużo takich iluzji......potem napotkamy jeszcze jedną ![]() ![]() 6.No i następna dziura........tak zwany "Krąg",chyba domyśla się każdy dlaczego ;/........tu są:cave raty,skeletony,ghoule,scorpiony i demon skeletony ![]() 7.a wieć weszliśmy,na pierwszym pietrze są tylko skelety i cave raty,tu wlaśnie często chodzą małe levele,bo mają teoretyczną pewność,że nie zginął, ALE TYLKO teorytyczną ![]() ![]() 8,9.Tutaj są dziury w tórych zaczynają się niebezpieczenistwa ![]() 10.Tutaj mamy wejście do grobowca...... ![]() ....................sorka ale jutro rano o 7.00 dokończe posta,bo musze już kompa wyłączyć..........CHCIAŁBYM TYLKO PRZYPOMNIEĆ,ŻE POST JEST DLA OSÓB WYŻEJ WYMIENIONYCH I DLA OSÓB,KTÓRE NIE ZNAJĄ TEGO MIEJSCA,WIĘC PROSZE SIĘ POWTRZYMAĆ OD TAKICH KOMENTARZY JAK: "ALE NUDA"........"JUŻ TAM BYŁEM.....ITP. prosze o plusik jeśli ktoś sie tym zainteresował....jutro dalsza część (a mowie że jest b.ciekawa).......................a więć CYA ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Repizor - 03-09-2004 o 21:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() według mnie bardzo dobrze zrobiles tworzac ten temat. pomoze on wielu niedoswiadczonym tibijczykom komentarze sa ok, mozna z nich sie czegokolwiek dowiedziec ja nie potrzebuje tych rad bo znam to miejsce ale inni moga nie znac + dla ciebie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Fajnie zaczne hunty na ghostlandzie!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Tak jak obiecałem rano dokończe 2 cześć,a więc jedziemy:::::::::::::
11.Jesteśmy w środku grobowca,tutaj na 1 piętrze są ghoule i skelety i poison spidery,na tym piętrze przeważnie chodzą palladyni i knighty.........zrobiłem stzrałki by szczegółowo opisać,więc:::::::::::::: niebieska strzałka=2 poison spidery i 2 ghoule zielona strzałka=4 skeletony różowa strzałka=tutaj mamy resp 2 skeletów i 2 ghouli żółta strzałka=tutaj na tym pietrze są 2 skelety a obok nich jest zejście na 2 pietro...........no to idziemy dalej............ ![]() 12.Drugie piętro-tu też mam stzrałki................jak widać na screenie bije się z 2 ghoulami i fire devila zlurowałem (uwaga:jeśli już planujecie zabić fd to miejcie przy sobie pare uh,bo chyba z 10 razy opróżniałem ciało z napisem: "Killed by Fire devil" =) ,ale przejdźmy do rzeczy.............. zielona strzałka=tam jest właśnie miejsce respu Fire devila oraz 1 ghoula. żółta stzrałka=mamy tam 3 ghoule i 1 rotworma (nie wiem po co on tam ;/ ) niebieska strzałka=tutaj jest resp 4 ghouli różowa strzałka=w miejscu jej narysowania jest właśnie resp 2 ghouli,które mnie atakują,a przed strzałką jest zejście na 2 sllimy pomarańczowa stzrałka=tutaj oparłem się na relacjach starszych leveli,bo nigdy tam nie chodziłem,ale z tego co wiem są tam najpierw:demon skeleton,potem zejście i 4 ds i........dalej nikt nie doszedł ze znajomych ![]() ![]() 13.Skończyłem właśnie utarczke z Fd:heh poszedł 1 uh.......obok schody na slima.........schodzimy! ![]() 14.Tutaj chciałem powiedzieć żę radzę szybko zabijać tu slimy,bo na tych kafelkach jakoś szybko sie klonują (nie wiem może mi się tylko wydaję!?!?) ![]() 15.OK,wyśliśmy z dziury i idziemy dalej i .............widzimy ładne magiczne jeziorko,obok 1 zabity slim (tutaj się respi).........morze podejdziemy bliżej do tego zbiornika................. ![]() 16.O NIE TAKIE COŚ TO JUZ CHYBA PRZESADA,ŻEBY TAK OSZUKIWAĆ ;/ ![]() 17.Zchodzimy do dziury obok slima,tutaj na tym pietrze sie respi ok.6 skeletow,ok.5 poison spiderow i 1 ghoul,niestety nie moge się popisać bo kolega jak widać po imieniu huntuje ty ![]() ![]() 18.Schodzimy do dziury na 2 piętro ![]() 19.Tu znów mamy 2 morzliwości .....najpierw na prawo ![]() 20.mamy tutaj takie małe nietypowe miejsce......na tym balkoniku mamy 2 skelety,a na dole resp 4 skeletów i 2 ghouli.........potem mamy schody i tam 1 scorpion,2 ghoule i 2 raty ![]() dalej nie doszłem ![]() ![]() 21.Teraz się cofneliśmy i poszłiśmy w drugą stronę na początek ze 2 skelety i szczury ;/ ![]() 22.Eh...no dobra teraz na dół dla odmiany ![]() 23.Tutaj jest przyjazne miejsce dla knightów i palladynów bo są tu tylko skorpy.........magowie i druidzi mogą tu wytracić troche gfb :tongue: ![]() 24.Idziemy dalej........... ![]() 25.I dalej........... ![]() 26.Dziura-tam na obkoło dziury czają się już skorpy--przydało by się gfb,ale pozwulmy że jako pierwszy wejdzie kolega ![]() 27.No.....dobra robota...ale co to..........co tam jest dalej???? ![]() 28.O nie!......nie ma mowy ja tam nie wejde........tam jest jeszcze 1 stalker ale go nie ujołem ;/ ![]() 29.Dobra cofamy się i idzemy na prawo i.......tutaj są takie respy jakie widzimy i........co bardzo ciekawe ta szpara u góry to wejście na Banshee quest,zazwyczaj są tu magic walle ale widać że pdzed chwilą ktoś na niego poszedł no nic ja nie ide,dopiero od 60 levelu ![]() ![]() 30.Tu obok respią się 2 skelety i mamy zejście na dół-mamy tam poison spidery ![]() 31.jest to bardzo ciekawe miejsce ponieważ jest tutaj ponad 10 dziur i co najleprze nie można do nich wejść tylko z nich wyjść ![]() ![]() 32.Tutaj jest następne zejście i.........ja tam nie zejde...bo niechce być kolacją dla giant spidera ![]() ![]() ![]() 33.Jak widać przejście się zamknęło,z tego co wiem to za gs-em jest dźwignia i otwiera 1 magic wall a potem on sie zamyka gdy gs się zrespi ![]() 34.Jak miło ![]() ![]() ![]() 35.tutaj mamy ładną komnate........może zobaczmy co jest w środku ?!? ![]() 36.Mi się tu nie podoba ;/ ........u góry mamy resp 2 ghouli które przybiegają pod schody,na lewo mamy resp 1 ds-a,a na dole mamy zejście i tam są :stalkery,ghoule ds-y ![]() ![]() 37.to już koniec ghost landu,ale pokaże wam z moim kumplem jescze 1 jedno miejsce dobre do expienia........narazie to....UŚMIECH ![]() ![]() 38.W midędzy czasie-prezętacja eq.......cheh kto ma leprze??? :tongue: ![]() 39.Tutaj już mamy wieże Valkirii i amazonek......pięter wam nie pokaże bo już pozabijane monstra,ale opisze:::na początku stopniowo:amazonka,2 amoazonki,amazonki i valkiria,valkirie,więcej valkirii i na góże mamy witcha i amazonke i valkirie (nie bać się witcha to cienias)::::::::::::a na koniec Zdjęcie pamiątkowe ::::::::::::::SMILLE::::::::::::: ![]() I co podobało się,jak tak to proszę o plus ![]() CYA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Nie zafajne te ss'y ale coż chyba dam ci minusa.Jak bede mial 10 postow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() chciałbym pokazać następne ssj tylko juz bez opisu ;/
Sorka,ale czasu nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plx komentarze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Nooo to jest coś, super. Widać ze sie przylożyleś do tego.
I pewnie pomogłes nie jednemu tymi ss. Oby więcej takich tematów Mogłes nższe poziomy GL'u, przynajmniej te gdzie jest dużo DS'ów byłby to dobry materiał dla troche bardzeij zaawansowanego palka. ![]() @down Spoko, ja tylko zasugerowalem/proponawałem ale i tak gratz za dobrze wykonaną robote.
_./ Old Aurea! PROSTO Team/ Old RoM! Ostatnio edytowany przez Ludwix Trimera - 02-09-2004 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
MORZE KIEDYŚ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() eeee.... ja mam tylko duży X popraw to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Bardo przepraszam,ale jeśli kiedykolwiek u mnie nie widać zdjęć to znaczy że server jest wyłączony i zdjęcia bedzie widać 24 godziny od wyłączenia servera.............w moim przypadku jestem użytkownikiem LYCOS...........
te screeny bedzie widać po 23.00 dzis za wszelkie problemy przepraszam :tongue: ![]() ![]() ![]() .................................................. .................................................. .... NA KONIEC CHIAŁBYM POLECIĆ B.DOBRY POLSKI SERVER FTP,KTÓRY WG MNIE JEST NAJLEPRZYM DARMOWYM DOSTAWCĄ KONT WWW:::::::: www.darmoland.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() Fajne SSki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Całkiem nieżle tylko troche pomieszane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Całkiem nieżle tylko troche pomieszane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Widze ze mamy tu screeny z Nova bo widze Luisa~ i Shakura na vipie xD Nie no gratz xD
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm w ghpustland nie wnikam b to jest duza lipa ale jak juz to zobaczylem wiec tak
1. Nie ma w tej 1 czesci zadnych 4 ds kto to ci powiedzial ;p 2. nieuwzgledniles 2 gs jescze ale omijamy to 3.Tam gdzie ten beho byl i ds i ghoule wejdz i zobacz na gorze tylko 2 ds i tajemnicze przejscie ;] 4. Teleport jest do gs nastepnego hrhr No i to na tyle cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie ide do Ghostlandu wezme 4 Firebomb,4 UH,12 HMM powiedzcie czy to wystarczy?
![]()
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Cytuj:
Taaaak.... Tylko szkoda że banshee quest nie jest na ghostlandzie.... Taaaaak.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy rozwalil by taki palek
![]() Pewnie nie ale powiedzcie (on chyba jest wolny)