|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() 16 oct to data założenia nowej gildi w dziejach furory.Czy tylko gildi ?O tym przekonamy sie wkrótce.Członkami są ludzie wywaleni z vision ktorzy dlugo jak narazie nic nie robili!Wiem , że vision ma zgraną paczke ale po cichu wierze , że nowa gildia coś zawojuje!!
WE RULE AGAIN [CHAR]Pasterz the axemaster[/CHAR] [CHAR]Sche'mat[/CHAR] [CHAR] Thellionn [/CHAR] [CHAR]Triondusis Sevon[/CHAR] [CHAR]Xareta [/CHAR] [CHAR]Xentexis[/CHAR] Pozdrawiam licze na wasze opinie i mam nadzieje ze ten temat sie rozwinie!
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() No ładnie ładnie Gratz Figo
Ja tam nie przepadam za furorą ale WE RULE AGAIN możliwe ze wygra jeśli wezmą sie do roboty ![]() Ostatnio edytowany przez Maslos - 17-10-2007 o 15:45. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na beryli tez tak myśleli a zobacz co jest!!!!!!!!!Mysle ze jak pasterz ze spółką wykąża jakies zainteresowanie tym to i troche ludzi z vision im pomoze.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() Taifun dobił 273 lvl i na dodatek do dusków ma invy kilka osób.Może jakiś sojusz?
![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Raczej nie będzie żadnych sojuszy, zapewne nie Draco z Taifunem, ale wszystko się okaże
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pare osób ma dużą chęć powrócić hehe
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() pomyslcie
Ci ktorzy graja ofc czy chcecie znowu wojny ? Padna jacys ludzie i znowu zacznie sie PA jest teraz w miare spokoj nie widzialem od miesiaca w kazo zadnych Pk Team Chcecie PA prosze bardzo Ale jezeli vision teraz by przegralo napewno by wrocilo ![]() Bez ladu i skladu sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() PA??
hmmm jak by to powiedzieć "program wybroczy" Inshon poczytaj ;p