|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytania dotyczace tibi.cam, otoz zeby moc wzucic film na stronke nie moze zajmowac wiecej niz 2mb, sa fiomy ktore maja 1.8mb a trwaja 100minut a sa takie co trwaja 60minut a zajmuja 2mb+ czyli juz nie moga byc wzucone na tibi.cam. Moja filmy przewaznie moga byc do 60minut jesli maja wiecej to zajmuja 2mb+ wiecie moze jak krecic filmy , zeby jak najmniej zajmowaly.
Z gory thx |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Lepiej weź do ręki książkę i się poucz,wyjdzie Ci to na dobre.
żeby nie było , że nie na temat , to jest tylko jeden sposob nagrywania filmow |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, że niektóre filmy trwają 60min i ważą 2mb, a inne trwają tyle samo i ważą o połowę mniej.
Nie jestem pewny, ale według mnie jest to zależne od tego ile terenu odkryjesz, ile sqm przemierzysz itp, tak mi się wydaję... : P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Hmm dobra mysl sprawdze, nakrece film jak skilluje na slimach, bo tam sie zabardzo nie poruszam i zobacze ile on bedzie trwac i napisze wyciagniete wnioski w temacie : P
Oj rybka miala racje nakrecilem film ze skillowania co trwal 80minut a tylko 1.5mb zajmuje a tam malo ruchu : P Ostatnio edytowany przez Romas1 - 15-10-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Można by jeszcze spróbować powyłączać czaty (game-chat, help itd.) przed rozpoczęciem kręcenia filmiku. Wszystkie rozmowy też zajmują jakieś miejsce (małe w prawdzie, ale zajmują :P), więc im mniej rozmów, czatów rozmiar pliku może być mniejszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() wal duzo gfb po ekranie i zeby bylo pelno potworkow w zabudowanym terenie , waga wzrasta.