![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() może na tej małej fortecy orcow i minosow kolo ab, polódniowy zachód, tam duzo potworów i dużo maja przedmiotow idz na ilość, i występuje tam tez dragon, i berserker
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2003
![]() |
![]() a jakies inne miesca znasz bo tam czesto chodze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Sprzedawaj jedzenie.
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jesli ci sie bedzie chcialo mozesz jechac na FOLDE tam na minosy bardzo fajnie robi sie tam lootbagi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() idz na Beholdery moze czasem ci wyrzuci Bh shiels
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Na polodnie od AB, jest wzgorze Huntera, a jeszcze dalej na polodnie sa kopalnie, tam sie fajnie zarabia.
Ja tam ubijam troche expa, miedzy czasie robie runki i zbieram loota. Nie jest tak, zeby po 2h miec 10k, ale moze 1-2k bedzie :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Rób ogniste strzały to sie Magom sprzedaje
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() ty wes lepiej potrenuj bo z takimi skillami :/ na 17 lvl powinienes miec juz z 60 dyst i chodzic na poh :/ a kase to ja zbieram z lootow z zamku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Cytuj:
MYSL CZLOWIEKU MYSL !! A co do tematu: Idz do zamku przy odrobinie szczescia nie bedziesz niczego musial zabojac...zbieraj tylko przedmioty z potworow...Milej zabawy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Co to znaczy, że powinien mieć? Niech ma, jakie ma. Bardzo nie lubię, jak wszyscy mówią: na tym a na tym levelu powinieneś mieć takie, a takie skile. Nie wszyscu mogą i chce im się cały czas trenować. Im wyższe skile, tym lepiej, można kogoś takiego pochwalić, ale nie można atakować kogoś tylko dlatego, że ma niższe skile, niż Ty, kiedy byłeś na jego levelu.
![]() ==== edit ==== a co do tematu: ja zarabiam na kuszach i łukach. Skupuję od ludzi łuki za ~70, kusze za ~100, a jak uzbieram 2-3 bp takich rzeczy, to robię wyprawę na Fibulę i zarabiam średnio 1,2k na 1 plecaku ![]()
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ja polecam ci chodzenie na Bh maja bardzo ciekawy loot (oprocz wooden shield i ksiazki czarow)
Mozesz rowniez wybrac sie na rotwormy mace 30 gp sword 25 viking helmet 66 A jak osiagniesz odpowiednie skille to mozesz wybrac sie na poh isprobowac lootbaga zrobic.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2003
![]() |
![]() ok dzieki wam za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Ja polecam minotaury powinienes sobie poradzic.
Mozna z nich duzo lootu natargac ja maxymalnie ponad 7k zarobilem z jedneho hunta. To chyba sie oplaca. Sprobuj warto najlepiej w nocy bo najmniej ludzi ale i w dzien jest malo. |
![]() |
![]() |