|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam wiem że były juz tematy o skillach knight`a ale ja mam problem. mam 11 knight`a skille 44/44 i trenie na rotkach w calin ale jeden skill wchodzi mi w 2 godziny co zrobic zeby szło szybciej?? i nie wiem czy nie zmienic miejscówki bo pelno noobów i mi zabijaja rotki ale nei wiem gdzie ;/ slyszalem ze w venore jest duzo rotków ale nei wiem gdzie są....;/ prosze nei kasowac posta jestem nowy i nie wiem czy dobrze robie ;/
Dzięki z Góry. POZDRO |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Lol skill 2h. Na tym lvl nie idzie nawet 1h.
Roty są wszędzie. Gdzieś chyba był poradnik nawet. Poszukaj
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeśli chodzi o roty to wiem juz gdzie sa ale nie wiem czemu skille tak wolno mi leca?? czemu prosze o pomocc tak mi sie własnie wydawało ze skille na tych to szybko jeszcze leca ;/ a jak trenie to knife i full def**
Ostatnio edytowany przez MGFire - 13-10-2007 o 12:23. Powód: xD |
![]() |
![]() |
#4 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Opcja szukaj naszym przyjacielem.
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Cos ty?? ale jak juz mówiłem jestem nowy i zabardzo sie nie znam co z tego ze opcja szukaj i co wbpisze knight tak chyba nie ma napisane czemu skille robia mi sie 2h?? he??
Myśl To NIE boli!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |