|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazdy pewnie juz widział jaki film ale nie miałem co robic.
Fajny jest moment jak blocze chwile demca i mnie skosil do deep red ;P http://rapidshare.com/files/60029468/bbbyvilon.rec.html http://s004.wyslijto.pl/?file_id=17300325516170336031 edit dodaje film jak dobijam 95 lvl ![]() http://rapidshare.com/files/60070045/do95.rec.html http://s004.wyslijto.pl/?file_id=28687810089243885682 Ostatnio edytowany przez Piio - 04-10-2007 o 19:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez bym prosil o rehosta ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() super, a czytac nie umiecie? juz dawno temu zostal przedstawiony sposob na sciaganie z rapida ...
http://xrapidshare.com/files/6002946...vilon.rec.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Free Mirror: rapidshare error! they block us... try later. sorry! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Ogólnie to ładnie tylko trochę przydługi ten filmik
![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() No chyba pisałem nawet w filmie ze takie jedno wejscie na dzien to max bo umieram z nudow. Raczej wole huncic beheomoty chociaz exp na nich nie jest jakis super to moge przynajmniej troche sie zrelaxowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Mógłbyś nagrać film jak huncisz behemoty?;p przyda mi się z góry thx
@topic ja tam moim pallem 80k/h miałem ;/
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Plz nie nagrywaj :< nim mniej osób zna sposób tym mniej osób tam hunci.
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
|
![]() ej mam jedno pytanie. JAk sie tam dostac gdzie ty expisz?
aha i GZ filmika nice xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() Jestem poprostu przerażony takimi filmikami paladynów.
W 1 godzinę stracił on 27 royal spearów ( 405 gp) i kilka minut roh'a. Nawet jeśli jest to 1k to są to żadne pieniądze ... Nawet nie myślę jaki miałby exp i profit expiąc power boltami na czymś lepszym. Co do demon huntów. Palki mają hity z power bolców mniej więcej takie jak ja (91 ms) mam z explo. Z tą tylko różnicą że ja za każdy hit z explo płacę 80 gp a oni płacą 6 gp. Biją więc demy ponad 13x taniej. Nie będę nawet pisał o sd czy mortach. Wiem, że ten temat był nie jeden raz wałkowany, ale podsumuję expienie. Palek- exp 108k/h przy stracie 1k Ja w godzine robię około 90k/h w najlepszym wypadku na quarach lub hydrach z vis. Palkowi na każde 108k exp idzie 1k kasy, a mi? Na każde 5-7k exp idzie 1k kasy (1 bp mf). Palek expi więc nawet do 20x taniej, przy małym ryzyku śmierci, bo ma więcej hp i nie walczy w zwarciu. To kolejny absurd update - mają hity jak knight, tańsze leczenie i nie dość że zachowują dystans to jeszcze jak potworek podejdzie to nic się nie dzieje bo palek ma tarcze. Na koniec chcę przeprosić że tak się rozpisałem i że się żalę ale ja już nie mogę na to patrzeć. Wiem, że nie dokońca tutaj powinien trafić ten post, ale akurat jest okazja ;p I proszę nie pisać, żebym zrobił palka ;> Ostatnio edytowany przez Master-Mada - 07-10-2007 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Calkiem fajny filmq. A exp tez niczego sobie: 108k/h to huhu ;p
Pozdro ;* |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
@topic Moj kumpel (140 rp) wyciagal tam na 120 lvlu 130k/h ale biegal po calej wyspie + wastowal hmmy bo zostalo mu ok. 20 bp po update
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() @koszyk
Nie możesz tak mowić, że prawie żaden hunt nie przynosił zysków. Jak ktoś umiał grać to zawsze sobie poradził ![]() Jak już nic nie pozostawało to zawsze były chociażby guardy czy tomby dla palka gdzie mfy nie szły prawie wcale tylko bolce, nie mówię już o dragach gdzie przed updatem palkami się też fajnie śmigało. A poza tym uważasz to za sprawiedliwe? To nie jest balansowanie tylko zemsta ;> Zmniejszyli koszty grania palkiem kilkanaście razy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Cipsoft nazwal to balansacją postaci to ja tez tak to nazywam ![]()
![]() |