|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Mam problem, ponieważ grałem sobie w tibie, aż tu nagle błąd wyskakuje (czasami się to zdarza) kliknołem ok i wyłonczyła się Tibia, chodze w nią ponownie i nie moge sie zalogować na konto ! Na żadne konto się nie moge zalogować non-stop pisze mi ten sam błąd, próbowałem wszystkiego, resetowalem komputer, restartowałem, resetowałem sieć, reinstalowałem tibie. Najciekawsze jest to ze postac jest ciągle online, mimo że powinna już zostać kicknięta za AFK !
Jak ktoś nie wierzy niech sprawdzi = Gana Dess P.S Ja nie moge sie wbić na żadną postać na wszystkich mam ten sam błąd! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Na 90% serverow wystapil blad login servera, nic nie poradzisz musisz czekac albo prubowac do skutku.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Sosnowiec, oczywiście!
Imię: Mort Danvivka
Profesja: Knight
Świat: Lunara
![]() |
![]() Źle, źle, źle! Nie ładnie. Cip-Soft pójdzie na karnego jeżyka
![]() Tak naprawdę, nie wiecie kiedy usterka zostanie naprawiona? Czy będą cofnięte save, bo wbiłem 16 lvl, ale wywaliło mnie na witch-ach, więc tam nie trudno o deda. Pozdrawiam, [CHAR]Enchanted Royal Shooter[/CHAR] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() To nie jest sprawiedliwe. Mam PACC-a. Wczoraj były i kolejki i masskicki, przez które padłem.