|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Szukalem na forum i nie znalazlem odpowiedzi na te 2 nurtujace mnie od pewnego czasu pytania, wiec prosze o pomoc w ich odpowiedzi.
1. Na faccu mozna miec 20 ppl w vip, na pacc 100, jak mam pacc i 100ppl w vip i skonczy mi sie pacc to co sie stanie? 2. Amera jest serwerem amerykanskim, harmonia niemieckim, ale jednak na ts byly razem ze soba, zawsze myslalem ze serwery niemieckie sa na ts razem a amerykasnkie tez razem a jednak nie wiecie na jakiej zasadzie to dziala? TS-Test serwer. Z gory thx. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ad. 1
vipy z pacca zostawaja gdy Ci sie on skończy ad. 2 nie wiem ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() To jest różnie. Raz CipSoft postawi dwa test serwery a raz jeden. Jak stawia dwa to są one podzielone wg usytuowania serwerów na świecie. Czyli Amerykańskie są razem i niemieckie są też razem. Ale czasem bywa że CipSoft postawi tylko jeden TS i wtedy jest on ogólnoświatowy. Mogą sie na nim zalogować i ze sobą walczyć gracze z Amerykańskich światów jak i z Niemieckich.
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() zapewne jak będziesz miał 100ppl na vip i skonczy ci sie pacc to one ci zostaną, ale jak usuniesz jadną osobę to pewnie nie będziesz mógł dodać innej ;;;]
|
![]() |
![]() |