|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() W tym temacie chciałem zadać kilka pytań od doswiadczonych graczy.Przepraszam z góry za głupie pytaie ale jestem oczątkującym graczem.
Oto Pytanie : 1.Co mam zrobić jak ztrace mój plecak z wszystkim co miałem ( ktoś mnei zabił i go straciłem ) ? 2.Gdze jest łatwo zarobić i zdobywac lvle ( jestem z carlin ) ? 3 .Co zrobić gdy kilku graczy uwzielo się na mnie i cągle mnie zabiją ? 4.Co mam zrobić aby dołończyć do jakieś gildi ? Ps : Co do pierwszego Pytanie to straciłem rurzdzke i zbroje Ostatnio edytowany przez Lester-X - 16-10-2007 o 21:21. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spirit Collector
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() Siemka! Moje odpowiedzi na twoje pytania to :
1. Niestety jesli ktos juz go wzial nie odzyskasz go, musisz kupic nowy i od nowa zbierac to co w nim miales. 2. Na poczatku proponuje krypte troli do niej trzeba miec klucz, ktory jest w budynku w skrzynce obok statku, a krypta jest na wschod od carlin lub Folda na ktora plynie sie lodka aby tam poplynac trzeba napisac do npc hi>folda>yes aby powrocic hi>tibia>yes lodka ktora plynie na folde jest polnocny-zachod od Carlin 3. Sa 2 wyjscia albo zalatwic sobie pro ktory bedzie Cie bronic albo zrobic nowa postac ;/ 4. To lider musi zadecydowac czy cie przyjmie. No to by bylo na tyle...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() 1. Jak nie boisz się, to leć i sprawdź czy jeszcze leży. Zależy co cię zabiło (akurat słabą różdżkę to może ktoś zostawi).
2. Zależy kim jesteś. Palkom i magom polecam górę z goblinami, mimo, że dużo jest tam PK (ale lecą też kamyki). Ogólnie, paladynom radzę przeprowadzkę do Ab, chociaż magiem (jak nie jesteś totalnym idiotą) na tamtejszym expowisku z nieumarłymi (nie hg) bardzo szybko wbijesz niezły (20?) lv i zdobędziesz trochę kasy. Polecam Ab. 3. Zbierz kumpli, spróbuj naciągnąć mocniejszych graczy, że w zamian za loot (chyba, że ci PK to jakieś cioty) zabiją ich (oczywiście ty wystawisz się, żeby złapali skulle). 4. Jeśli nikt nie rekrutuje, to tak: wejdź na tibia.com, znajdź dział z gildiami, znajdź jakąś, której wymagania spełniasz i w grze napisz do leadera. Może Cię przyjmą, ale wątpię, że bez doświadczenia (w grze i tego postaci) ktoś Cię przygarnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() 1. kup nowy
2. exp ładnie leci na linku "szukaj" 3. też ich zabij, ew. zmień serwer na n-pvp 4. pisz że szukasz gildii
![]() |
![]() |