![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Wit@m Was serdecznie.
Postanowiłem utworzyć temacik i prezentować grafiki związane z Tibią. Na dobry początek IJB Shield. ![]() UWAGA!!! Herb na tarczy jest zastrzeżonym znakiem przez Imperium Jaskini Behemota (www.heroes.net.pl). Ostatnio edytowany przez Mr. Rabbit - 29-10-2004 o 12:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ładne gdyby nie to, że brakuje inwencji twórczej. Stwórz coś tak od siebie - z dobrego serca. Najlepiej w paincie i na rozdzielczosci 32x32 + rózowe tlo. Mozesz tez inne jak chcesz ale niech to bedzie TWÓJ WŁASNY TWÓR.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: WSL
![]() |
![]() Witam
![]() Nio Mr. Rabbit , postarałeś się i to bardzo ![]() Więcej prosze ![]() Q Chwale Jaskini Behemota ![]() Pozdro , SB |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Choć Herbu nie rysowałem to należę do Grafików w Imperium Jaskini Behemota. Co do tła, to jako Gify robię bez tła :tongue: , są przezroczyste. Co do rozdzielczości w każdej chwili można zmienić i dopasować. Co do pracy to korzystam nie tylko z Paint'a. Ma za słabe możliwości, ale jest dokładny. Programy z których korzystam to Paint, PaintShop, ImageReady, Photoshop, Corel i AcdSee PowerPack. A oto załaczam w całości zaprojektowaną i wykonaną tarczę przeze mnie.
![]() Zdraim Mr. Rabbit Ostatnio edytowany przez Mr. Rabbit - 29-10-2004 o 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Qll ta tarcza super wyglada nawet bezcieniowania gratz
![]() oczywiscie tyczy sie to obydwu tarcz ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 18-10-2004 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Miał byc sam Paint, no to będzie sam paint
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Za to twoje grafiki sa sciagniete albo nie rysowane przez ciebie. A jak juz rysowane to nie zcieniowane...Zapal sobie lepiej zapalke i popatrz sobie jak sie pali ....
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chłopczyku... Proponuje odwiedzić moją stronę, gdzie również są moje grafiki... Takie oszczerstwo, że są nie rysowane przeze mnie jest conajmniej obraźliwe.
A co do zapałki... hahahaha... Obejrzyj sobie Katedre i zobacz jak wygląda grafika komputerowa, zrób coś takiego, a potem mów o paleniu zapałek. Zacznij korzystać z takich programów jak 3DStudioMax na przykład i dopiero potem mów o palących się zapałkach. Mało tego grafika komputerowa, to nie tylko samo rysowanie od podstaw. Zobacz sobie choćby nawet tutaj na Forum do działu fake. Również są prace ludzi grających w Tibia. A przecież to nie oni rysowali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro mam tutaj prezentować swoje grafiki, to również tutaj pokaże przeróbkę Blue Robe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I kolejna, zupełnie nowa i od początku samego robiona moja wersja Blue Robe. Program, w którym to zrobiłem to Paintshop
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Nie!! tylko nie "x"!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Spoko spoko. Zawsze od razu sprawdzam i jak jest X to poprawiam, tym razem z początku w linku dałem złą wielkość litery ;P. Ale już poprawione.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Taki ło, można lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kolejna wersja Blue Robe. Dorzuce jeszcze jedną albo dwie jutro i zmienimy tematyke
![]() ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() Zmień zmień bo jush się nudne robią
![]() A te tarcze fajne ale wole nie widzieć jak by to wygladało w grze. Za dużo szczegółów. I nie zwracaj uwagi na sam wiesz kogo. Zazdrości ![]() Ostatnio edytowany przez Lobo - 19-10-2004 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A więc tymczasowo ostatnia z wersji Blue Robe:
![]() Oraz 3 wersje Dwuręcznego ognistego topora. DoubleHanded Fire Axe ![]() ![]() ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie będę tutaj wmawiał oskarżycielowi Mr. Rabbita, że najpierw ma zrobić coś sam...
A powiem, żeby NIE PIEPRZYŁ. Człowieku... Widziałeś to gdzieś? Wiesz co to IJB? Wątpię. A co do grafik... Tarcze - fajne, miecz nie ma konturów ostrza, co nieco razi, a kolejne warianty Blue Robe takie sobie. Podoba mi się trzeci topór, tylko że bez tych płomieni czy czegoś wokoło...
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() mam pomysl...
Ja mam 3D studio Max Zrobie Wam zapalke ![]() ![]() Na jutro. Komentowac moj temat ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Post Up: NC
Skillując sobie postacią na Chimerze (podskoczył shielding do 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak od lewej: Demon Soldier, Demon Guard oraz Demon Lord. Potworki zrobiłem w Paincie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mr. Rabbit - 21-10-2004 o 04:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eee... jakto ciężko w weekend na Tibie wejść, korzystając z faktu iż nie mogę się dopchać siadłem na chwilę do Paint'a i Paintshopa i skleciłem Unholy Shield. Taka sobie zwykła tarcza. Szkoda, że nie może wziąść udziału w konkursie (nie tylko z powodu, że jestem sędzią
![]() ![]() Zdravim Mr. Rabbit Ostatnio edytowany przez Mr. Rabbit - 29-10-2004 o 13:06. |
![]() |
![]() |