|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Więc temat o reklamie PO skłonił mnie do założenia ogólnego tematu o reklamach. Mi się bardzo podoba nowa reklama Coca-Coli. Interesuje mnie tylko jak "Bo przyjaciolom sie UFO" brzmialo w angielskiej wersji. W tym temacie można pochwalić lub zjechać jakąś reklamę.
Kiedyś był temat o reklamach, ale dotyczył tego, że przeszkadzają w oglądaniu filmów, a nie samych reklam. No i ten oczywiście jest lepszy, bo założony przeze mnie.
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 17-09-2006 o 13:12. Powód: a taka lietrówka mała sie zdarzyła? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aż chce się pisać!
Topic: Najlepsza reklamy zawsze są zagraniczne, te polskie gdy widzę kolejnych bohaterów M jak Miłość to aż mam ochotę przełączyć, chociaż w programi mówili abym został z nimi..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Najlepsze są i tak reklamy Plusa z kabaretem Mumio!
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Najlepsi są Szkolni Przyjaciele. Ta ekspresja, efekty, naturalność "aktorów" (tu autor używa ironii), te wyraziste postacie, ten humor, mistrzostwo, kuffa, mistrzostwo!!!
Reklama Brefa- co ona, jeść z tego klozetu będzie? ![]() Niezła jest reklama z Wstrzyczasowymaczem, Coca coła (zawsze mają dobre) i... no... Silan -Co by tu wybrać... -Proszę, oto nowy Silan. -Och, jaki on miękki, pachnący i w ogóle... Prawdziwa historia... -Proszę, oto nowy Silan. -A mam, kurde, wybór...? (każda półka- Silany) Jak sobie przypomnę to wrócę i objadę więcej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() -Co robiłeś?
-Biegałem. -Tomek ! Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie ! <i taka zryta mina> ahahaha xD Jak widze to reklame to leże poprostu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Hrhr, ostatnie reklamy Bierdonki są niezłe...
Kiedyś też leciała fajna reklama Toyoty... jadą dwaj goście, na poboczu piękne, bezradne dziewcze z zepsutym autem wiadomej marki. Pasażer ma już obleśny uśmieszek, lecz kierowca mówi "To podpucha. W życiu nie widziałem zepsutej Toyoty" i pojechali dalej. Po tym piękne dziewcze zdejmuje maskę i ujawnia się gość z miną zabójcy... ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() - To się sztachnij mocniej ! /By Shan.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Reklama Peugeota z tymi biedroneczkami jest fajna ;>
Reklama Coca Coli tez jest fajna.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cola uber alles ;pp lubie jeszcze Plusa... Dla równowagi rzygać mi się chce jak widzę reklamy proszków, płynów i innego gówna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Vifon, kto zje, ten zrozumie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, bo przyjaciolom sie UFO
![]() http://video.google.pl/videoplay?doc...67&q=coca+cola http://video.google.pl/videoplay?doc...05&q=coca+cola Znacie jakies ciekawe szczegoly z reklam? Np. w reklamie Gripexu na koncu wyzdrowialy gosc i chora pani wchodza do autobusu linii 69 ![]() Najgorsze sa te niektore polskie np. Tesco lub papieru toaletowego z jakas slaba piosenka(i dla mamy i dla taty...kur%$). Ale szczyt to byla reklama jakichs wedlin, gdzie na koncu zona szefa tej firmy poleca jego produkty ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepsza jest reklama tej sraj taśmy Mola chyba. Powiedzcie mi, jak sraj taśma może być modna ? A jak wyjdzie z tej mody to co, będę się musiał ręka podcierać ?
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() o co chodzi w tej bo przyjacielom sie ufo?
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() lol, ta reklama coca-coli i WoWa wymiata xD
btw. jest gdzies w necie ta reklama coli z ufo? Bo nie widzialem a nie ogladam zbyt duzo tv to predko nienatrafie |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Tak, a ja lubię jak to powiedział Yoh
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() kiedyś była fajna reklama:koleś sobie zamiatał ulice i ?Gierapppppaaaa
![]() Z aktualnych:reklamy sprite(niektóre).No i to nie prawda,że Busz nie lubi Hop Coli |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Piwa królewskie fajne reklamy były
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Najlepsze:
Cola Plus Carlsberg ^^(mistrzoswta i te ich ruchy[chyba ze to Heineken]) Mout(p)ein Dew Pan kierowca ^^ I ta z leniwcem jest zajebista. A najgorsze- wszelakie pieluchy, z obleśnymi małymi bachorami, zabrudzone kuchnie które wyglądają jakby ktoś tam srał. I dezodoranty, proszki, etc. etc. A i TELE2.
![]() |
![]() |