|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Początkujący
Imię: Lord Evo
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 9
Skille: 35/35
Poziom mag.: 1
|
![]() Jestem początkującym graczem, więc za bardzo się nie znam, ale to jest podobno na temat uptade'u. Dzisiaj sobie skilowałem na rotach, nudziło mi się więc włączyłem sobie film. Tak się wciągłem w fabułe filmu że zapomniałem o postaci. Włączyłem Tibie i zobaczyłem napis "You are dead". Nacisnąłem "OK", co dało mi teleporta do świątyni. Szybko poszedłem postacią w to miejsce gdzie treniłem w nadziei, że nikt nic nie tchnął z mojego dead'a. Wchodze do kopalni, zauważam jak jacyś gracze wychodzą właśnie z niej. Widzę wybite roty i mojego dead'a. Otwieram ciało i ku mojemu zaskoczeniu jest mój BP, a w nim wszystko, co było. Myślę, że po uptadzie jak ktoś padnie to nie można otworzyć jego ciała przez pewien czas. Czy to prawda?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę, że ten kto wychodził był na bocie, albo nie zauważył twojej śmierci
![]()
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() ahahaeheheh..... -za krztusiłem sie colą czytajac to - umieram ale odpisze- ze co? Odpowiedzi sa 3:
-Albo byli to gracze ,których postacie byly na botach -Albo z litosci zostawili twoje cialo widzac co tam jest -fuksa miales albo 4 dodana ode mnie: -Spostrzegli ,ze w twoim ciele rotwormy zlozyly jaja i postanowili cie nie tykac liczac ze gdy sie wykluja bedzie nowy resp
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Mylisz się, można otworzyć od razu
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Dobrze że napisałeś początkujący gracz!
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Zabrze
Imię: Awesome Sikor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anima
Świat: Nebula
Poziom: 143
Poziom mag.: 73
![]() |
![]() @ topic
Jest wiele powodów, a to kilka z nich : - tamci gracze byli na botach - zlitowali sie nad Tobą (co jest mało prawdopodobne) - nie mieli capa aby podnieść to co miałeś itp itd A tak wogóle jeżeli chodzi o otwieranie ciała jest tak samo jak przed update'm czyli np. 1 kolesia wali 5 synków i gdy on padnie każdy może odrazu otworzyć/ruszyć ciało i wziąść loota.. Proste? Pozdrawiam!! |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Ską wy ludzie bierzecie w ogóle takie pomysły?
Najpierw temat o jedzeniu marchewek i szybszym przez to chodzeniu postaci. Potem kojarzenie tego updatu z dawnymi... Ojojoj... jak macie pisać głupoty to lepiej nic nie piszcie.