|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 4/10 nawet fajne ale za duzo tych samych wiesniakow z takim samym wygladem rozna wielkosc obrazkow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Powiem tyle :
Gigant Poleca : Tom LXII (62) "Reforma Podatkowa" Coś świta ? Hmm ? [ Dla tych którzy tego nie czytają, tam jest komiks o prawie identycznej fabule ] @ Ten tam na dole Jak chcesz, to moge ci nawet skserowac strone , gdzie jest tekst prawie identyczny z tym na 2 obrazku [ Prawie identyczny , bo jest Donald niewielki ] Ostatnio edytowany przez Kraon - 03-02-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Jeżeli to prawda co pan up mówi (a pewnie tak bo KWAmelot, KWAcośtam) to... (kurczę jak to nazwać, że żal tego itp.) niech będzie po prostu Plagiat.
Ech... Graficznie oprócz drugiego obrazka nic mi się nie podoba. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 03-02-2007 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() PLAAAAAAAAGIAT!
Czy wy ludzie nie potraficie wymyślić coś swojego? ![]() 2/10
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Błędy:
Nierówna odległość murków na murach zamku. Numerki przy gadkach utrudniają i zniechęcają do czytania. Nie wiem czy te outy twoje ale jak tak to może cośz ciebie będzie ;] Popracuj nad fabuła bo jest nudna. I niepotrzebne te bezsensowne motywy typu ta walka na tych murach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Sam czytalem tego Giganta. Szkoda ze stamtad zaciagnales pomysl na fabule ale ok. Narazie masz 7/10
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Nie dość ,że plagiat z giganta to jeszcze jeden plagiat!
Zobaczcie na temat "Osadnicy (i jeszce jeden ,i jeszce raz). Zobaczcie na deda straznika odciętą głową! Jest identyczny jak ci tutaj! To jest plagiat! Ja nie udzielałem praw autorskkich!! Temat zamknąć i usunąć a gośćiowi bana dać za plagiat!! To tyle dziękuje!
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Dzidzius sie posika z wrazenia...? Ile razy moja grafiki brali, i przyjmowalem to ze spokojem... Co do fake: Nie jest dobry, ani nie zalicza sie do elite gowna ^^'
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() @2up
A ten zywy straznik to moze twoj? Plagiat! PLAGIAT!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Nawet fajne ale dluugie
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Hehe, wiedziałem że plagiat, choć nie czytałem. Ale te "Kwa" na początkach textów świadczą o plagiacie. Wiem, bo przez 4 lata Kaczora donalda czytałem ^^
Ale podoba mi się. Napisz że robisz na podstawie komiksu, to będzie git. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Ermm... co ci się dzieje? Skąd Veruis miał wiedzieć że to twój tępy 10-letni braciszek pisał? @fake Kiedy next part?
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Najpierw pierdzielisz głupoty, a potem udajesz ze to nie ty...
Takiego idiotyzmu to tylko pozazdrościć ![]() @topic Hmmm nic szczególnego, zobaczymy co dalej... @down Ta? Mi sie wydaje że jednak chciałeś to zataić. To sie nazywa kłamstwo lustracyjne ![]() @2xdown Na drzewo? A co to ja małpa jestem? Trzeba było sie nie wydurniać a nie teraz sie na ludziach wżywasz... Braciszka sobie umyślał, gosh jakie to... Brak sił!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 05-02-2007 o 08:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
|
![]() Tak ten fake jest na podstawie komiksu Gigant poleca.
Znalazlem ten komiks jak robilem porządki. Sorry, ale zapomnialem apisac ze to na podstawie komiksu. Napiszcie czy robic next part czy nie robic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Drakon
Idź na drzewo! Zrobiłem tak ,że jak wchodze to odrazu mnie loguje. A mój braciszek wszedł na kompa. -.- @Dyzio Następnym razem napisz i nie zapominaj
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() @Kogucik po co ta agresja. I na następny raz zrób tak żebyś się sam musiał logować a nie żeby cie samo logowało bo tak będzie jak ktoś wejdzie na to forum. A wydaje mi się że nawet 10 latkowie są mniej pazerni i takich głupot by nie pisali. Aha i jeszcze jedno, nie każdy musi mieć super mega pamięć i każdemu może się coś zapomnieć tak więc nie potrzebna jest tutaj w żadnym stopniu agresja.
@Dyzio teraz jak napisałeś możesz dalej spróbować i zobaczymy co Ci z tego wyjdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Ale dopisz że robisz na podstawie komiksu w pierwszym poście, najlepiej u samej góry. Rób dalej.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @songossj4
Już tak zrobiłem. Brat za to oberwał. On jest wredny i zrobi wszystko ,żeby mi życie zepsuć. Ehh... do dyzia nic nie mam tylko Drakon czep się trawaju!