|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() Chcemy potrenowac chociazby knightem glownie skille ale mlev tez sie przyda... Miejsca z dostepem do wody czesto nawiedzane sa przez pkerow lub noby przechadzajace sie tamtedy, mniejsza oto chcialbym trenowac eee w miejscu gdzie nie ma dostepu do wody jakie jedzenia najbardziej oplaca sie kupic...
na mysli mam stosunek ceny do czasu dzialania... Jakby cos mam premium ale brown mushromy w tym stosunku dobrze nie wychodza one zdecydowanie lepiej czas\waga. Czekam na propozycje ;]
|
![]() |
#2 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Hmm... z własnego doświadczenia wiem, że melony są niezłe (10gp za sztukę, czas działania 240s.). Mają tylko jedną wadę: nie można ich scalić ;/.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jajka <10znaków>
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dzieci Azbestu
Świat: Danera
|
![]() @Autor: poszukaj czasem
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=46336 Poradnik by RybcoQ Mam nadzieję, że to pomoże. |
![]() |
![]() |
![]() |
Rozpykiwacz |
Ta wiadomość została usunięta przez Ashlon.
|
![]() |
#6 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
|
![]() @Xibboy
Koleżanka, nie kolega ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() tak brown mushroom sa wypas, zjesc 4 to tak jak zjesc d hama (10 gp each kosztyje) ale sa lekkie, bardzo. Jak masz zamiar skilac dluugi czas to brown mush~ sa b3st
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() brown mushroom - drogie,dostepne tylko na edron,mała wazą 100 brown starcza chyba na 8h treningu,tak mi kiedys kumpel pisał ale nigdy tego nie sprawdziłem
white mushroom - musiałbys pozbierac lub sprobowac kupic,lekkie optymalnym wyborem beda jajka ktore mozesz kupic np w carlin 3gp za sztuke,tez mała wazą a jak kupisz ich z 500+ to starczą na długi czas