|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() jestem druidem na 35lvl(już 36) i mlvl 36.
kupilem 3 runy Energy Wall(12) strzałów. i poszedłem na dragi wedug kalkulatora na tibia.pl powinienem zabierać dragowi: Czarem Energy Wave zadajesz obrażenia 237 do 332 strzeliłem w niego 11 razy! i za każdym powtarzam za karzdym razem zabrałem mu tylko 30 hp przez co o mały włos nie dednołem. został mi jeden strzał i wykorzystałem go na minosie i zabrałem mu też równe 30hp co jest grane?? czemu tak się stało? proszę o odp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
Świat: Titania
|
![]() Dotego Energy wave (Exevo mort hur) jest tylko dla sorcererów.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Stravengard
Profesja: Elite Knight
Gildia: Atari Crew
Świat: Pythera
Poziom: 40
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Heh, dobry jesteś jak z tego chciałeś draga ubić hje hje ;]
Albo źle podałeś profesję w Kalkulatorze albo tejże kalkulator w ciula Cię zrobił xD Exevo Mort Hur - Energy Wave - only Sorcerer - 42 ;] Ehh... Bij dalej z tych e walli dragi a zajdziesz daleko hje hje ;] Znaczy nio tego... Miłego tracenia kasy i zastanawiania się czemu drag nie pada tylko my.... - . - |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Energy Wall to jest takie coś jak energy field (takie cos jak firefield tylko z energi
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Świat: Selena
|
![]() @all up: pwn3d
@topic: Niezła prowokacja.
22:09 Pezet Knight [68]: a wiesz co mi dzis polecialo 22:09 Druid Kusy [25]: nom? 22:09 Pezet Knight [68]: tusk shield 22:09 Druid Kusy [25]: nice xd 22:09 Pezet Knight [68]: no 22:10 Pezet Knight [68]: z kaczynskiego poleciala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Cytuj:
koles sie pomylil a wy juz tacy niemili ![]() @topic Po 1 Czar Energy wave [Exevo Mort Hur] jest tylko sorcerer'ow (magow) Po 2 Kupiles runy energy field rune a one tworza pola energii ktore zabieraja: -potworowi 30 hp a potem jeszcze 15 -czlowiekowi 15 hp a potem jeszcze 10 (bodajze po 10 sekundach od rzucenia tego pola energi jak ktos wejdzie to dziala bedzie jak na potworze) Po 3 pocwicz troche ortografie a) raz napisales "kazdym" poprawnie a potem przez "rz" ![]() b) takiego slowa jak "dednolem" nie ma ![]() Ostatnio edytowany przez Tethi - 31-10-2007 o 20:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Przede wszystkim kalkulator na tibia.pl działa jeszcze na starszych wartościach (lvl się nie liczy, tylko Mlvl). Teraz już wiesz, że energy wall to runa do tworzenia fielda, a energy wave to czar to tworzenia "energetycznej fali" (dość dobry czar). Jeszcze trochę jesteś newbie (nie uważam cię za nooba).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Cytuj:
nikt wczesniej tego co ja nie napisal.. koles jest newbie i trzeba to bylo wytlumaczyc troche dokladniej |
|
![]() |
![]() |