|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() A wiec napoczątu chcialbym zauważyć że są to moje pierwsze fake wiec nie krytykujcie zbyt surowo. Powidzcie jakie błedy zauważyliście to postaram sie je poprawic. A wiec zaczynamy
Pewnego pięknego dnia pokłuciłem sie z Adriftem. Mósiało sie tak skończyć Dla niepoznaki wrzuciłem ciało do wody Pare dni pozniej dostalem od niego msg (kto powiedział że musi znac dobrze angielski ![]() Gdy poszedlem poexpic na POH spotkala mnie nieoczekiwana niespodzianka Szybko rzuciłem magic shielda, UH'nąłem sie i rozpocząłem kontr-atak Walka trwała długo... Aż nadszedł koniec jednego I drugiego... Mieli AOL'a i nic w nich nie było ![]() Wiedziałem że na tym sie nie skończy wróciłem do depo uzupełnić zapasy run i zmienic eq z mojego pieknego crown-set'a... ...CDN... Coment plz ![]() Jeśli nie widać zdjęcia poprostu "odśwież" strone
Mniej chamstwa na forum Wiecej pomocy! Ostatnio edytowany przez Sakumil - 22-01-2005 o 12:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Ja bym udostępnił ale zapomniałem logina
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() http://www.imageshack.us - darmowy hosting
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() http://www.photobucket.com <-- też darmowy hosting, servery są przyjemne i dobrze się operuje. Wystarczy wklejać link na forum (do posta).
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() www.tinypic.com <---- Exstra servek też darmowy wystaczy wybrać element decalowy i dać Host .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() sakumil ty moj przyjacielu z xantery.To ja gronterio.Wżuć to na www.imageshack.us zarejestruj sie i wbij
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() fake moze byc widac ze sie starales ale dziwne ze nie traciles many jak cie tak z sdków jechali moja ocena to 8/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Saphira / Carlin
![]() |
![]() Wlasnie mi tez sie w oczy zucilo ze Ci mana nie schodzi
![]() Chociaz moze piles miksy ![]() ![]() A tak ogolnie to spx fake podoba mi sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() hmmmm....powiem jedno słowo, ZA***I STE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Naprawiłem błąd z mana i mam kolejne fake... choć nie na temat:
Cipsoft wypuścił nowy program. Coś na kształt tibi gg lecz legalny ! narazie dostepny tylko w niemczech, USA i angli tak wyglada okładka Program polega na tym że jeśli go uruchomimy i zalogujemy sie na tibie wszystkie n00by maja brazowe skulle, które tylko my widzimy i inni posiadacze tego oto programu. Jeśli zabijemy owego n00ba nie dostaniemy skulla ! jest taki sam efekt jakbysmy go zabili na party. Moj wujek jest w angli i mi sprezentowal ten programik jednak na darmo ![]() miejmy nadzieje że CIPsoft szybko naprawi en bład
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Opowiadanie jest coll . Ale de best jest opowiastka....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: KrAiNa MlEkIeM i MiOdEm PłYnĄcA, cZyLi WrOcŁaW ^.-
|
![]() Gratz Gratz Gratz!
More Plx!!! A Jak Nie To Hunted :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Bardzo dobre fake, ale mam jeden błąd
![]() Na pierwszym obrazku widać jak zabijasz łepka, a na drugim kiedy wrzucasz ciało nie ma już skulla ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() znalazlem blad czemu na wszystkich scrrenach masz 6000+ many max. a na przed ostatnim masz 5000+ many max. ALe ogólem spoko screnny
Ostatnio edytowany przez Fusek - 22-01-2005 o 10:37. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Spox Fake, tylko za mało humoru
Wykonanie 9+/10 Pomysł 6/10 @Offtopic Widze, że wrzuciłeś na Tinypic.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @offtipic - Zkomentujcie moje n00b killera !!
@Thero - Błąd jest w trakcie naprawy /please wait/ ![]() @Fusek - Bo to bylo długo po pierwszym screenie i gostek juz mi wiecej manny wessal @XI - To ma byc takie bardziaj jak prawdziwe a nie smieszne @All - Mam pytanie czy przy time ringu pojawia sie haste ? czyli te buty kolo krzyzykow!? @Topic - No to lecimy dalej Szedłem po Venore kiedy nagle: Jak widac Ci byli silniejsi od poprzednikow: Odpowiedziałem kontr atakiem: Jak widać to był głupi pomysł: Szybko sie UH'nąłem i ponowiłem atak: Pomyślałem "nie bede sie zwami bawił" I zaatakowałem (niestety niezłapałem postion storma ![]() Biedaki zapomnieli uzyc "exana pox" Widać że skleroze mieli, bo nawet AOL'a nie zapomnieli (rymło się ![]() Coment plx Jeśli nie widać zdjęcia poprostu "odśwież" strone
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() baaaaaardzo łandie ci to wychodzi..zupełnie jakbys robił ss w grze..zauważyłem tylko 1 błąd, w drugiej częsci, kiedy zatakowałes ponownie z explo, nie widać ile obrażeń zadaleś
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() wymiatasz koleś !! będzie następna cześć ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic No no, ładne, ale czemu przypomina mi to historię gościa, który ledwo co idzie gdziekolwiek i tylko się bije? A gdzie wątek fabularny?;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() nie wiem co wam sie tu podoba ... to praktycznie nie jest fake tylko sobie powklejal itemki ... o co lol
|
![]() |
![]() |