|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Ma ktos taka tabele, gdzie jest pokazane, ile czasu trzeba trenowac knight'em, zeby dany skill podskoczyl ?
Mialem kiedys takie cos, ale juz nie pamietam, z kad to zassalem. Czy jest jakas roznica w tym, jaka bronia sie trenuje ? Ja teraz juz ponad 3h longswordem i dwarvshieldem trenuje (bez zbroji, etc.) i skill nie chce podskoczyc (z 65 na 66 :-/ ) Czy sa jeszcze jakies inne triki przy treningu (to z,e jak atakuje nas 2'h, to shield sie szybciej nabija, to wiem, ale chodzi mi o dist ofensywny) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() http://mysite.verizon.net/vze7p87m/
Tu mozesz se policzyc ile potrzeba czasu, jednak nie ludz sie, ze jak bedziesz mierzyl z zegarkiem w reku, to dokladnie po takim czasie, jaki napisali, to bedziesz mial advance. A trenuje sie najslabsza bronia i tarcza, w tym przypadku knife i wooden shield
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knightem od skillów rookowych do skillów po 30 gdzies ok 4 godz trzeba...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() W ciągu dnia (około 10 godzin) od skilli po 15 zrobilem 51/50
|
![]() |