Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-10-2004, 21:31   #1
JeteKnight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Leżajsk/ab'dendriel

JeteKnight ma numer GG 1366206
LOL Gildie( pomocy)

HEY sorki za tak glupi temat ale ja zawsze najpierw robie potem mysle=)

Wiec jest taki problem ze dostalem sie do guildi ,, Szefunio" mi napisal ,, See u in mi guild". No dobra wszystko by bylo wporzo gdyby nie to ze nie wiem co mam teraz robic( a z kolesiem sie slabo dogaduje no bo wiecie ,, Brazil"=) )??

Ostatnio edytowany przez JeteKnight - 26-10-2004 o 21:32.
JeteKnight jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-10-2004, 21:36   #2
Androj
Użytkownik Forum

Androj's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.

Androj ma numer GG 3542961
Domyślny

Cytuj:
HEY sorki za tak glupi temat ale ja zawsze najpierw robie potem mysle=)
Ale jak to pisałeś to już raczej pomyślałeś, więc mogłeś tego tematu nie pisać (jeśli sam uważasz, że głupi...)

Cytuj:
Wiec jest taki problem ze dostalem sie do guildi ,, Szefunio" mi napisal ,, See u in mi guild". No dobra wrzystko by bylo wporzo gdyby nie to ze nie wiem co mam teraz robic( a z kolesiem sie slabo dogaduje no bo wiecie ,, Brazil"=) )??
(Mam wrażenie, że sam jesteś jakimś brazilem, uczącym się polskiego...) No, co masz teraz robić? Nie wiem, expić? Trenować? Gadać z kumplami z gildii (znaczy jeśli jakichś masz)? To tak jakby napisać temat "Poszedłem 1 krok na północ, co mam teraz robić?" "Poszedłem dalej na północ, co robić teraz?"...
Most annoying web page
Androj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-10-2004, 21:52   #3
JeteKnight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Leżajsk/ab'dendriel

JeteKnight ma numer GG 1366206
LOL I viceversa

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Androj
Ale jak to pisałeś to już raczej pomyślałeś, więc mogłeś tego tematu nie pisać (jeśli sam uważasz, że głupi...)

(Mam wrażenie, że sam jesteś jakimś brazilem, uczącym się polskiego...) No, co masz teraz robić? Nie wiem, expić? Trenować? Gadać z kumplami z gildii (znaczy jeśli jakichś masz)? To tak jakby napisać temat "Poszedłem 1 krok na północ, co mam teraz robić?" "Poszedłem dalej na północ, co robić teraz?"...
Masz farta mam dzisiaj dobry dzien i cie nie opier****, ale stwierdze ze nie umiesz czytac. Nie wiem czy wiesz ze ja cie nie prosilem o skomentowanie tego co ja zrobilem tylko o normalna i legalną odpowiedz. A co do moich kumpli to sie nie czepiaj. Jak nie masz nic wiecej do powiedzenia to nie pisz na tym poscie. Plz.
JeteKnight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania