![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.freewebs.com/kiper1988/GiantSpiderSolo.rec
Kolejna solówka w wykonaniu knighta;p
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() Gratis
![]() cool eq ![]() troche duże hity wchodziły w ciebie ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Khehem... Nic szczegulnego widzialem juz dzieśątki filmikow typu knight solo, poprostu nuda. Zrób Solo na takim 15lvl, by bylo na co popatrzec :-)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby mi TibiCam działała gdy biłem behe razem z 4 innymi knightami...To by ci szczena opadła :-)
A tak tylko ss :/ Jak znajde jakiś ciekawy serw , to wrzuce i zapodam na forum. Pamietaj : Nie chcesz , nie oglądaj , nikt Cie nie zmusza , a ze film był nudny to fakt :-) Juz sam nie wiem z czego filmy robic :S
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze uzyj opcji "szukaj" tam napewno znajdziesz odpowedz na swoje pytanie. Fakt mogłem nbie ogladac ale ściagałem z mysla ze to bedzie naprawde ciekawe.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: 3miasto
![]() |
![]() @Shiz
Co ty gadasz SHIZ, jak dla mnie Kiperr robi najlepsze filmy (np: o cyclopis czy orc cave na edron znam je jeszcze z innego forum i mają naprawde duzą wartość edukacyjną). A co do tego ze ten jest nudny - no cóz, a co może byż podniecającego w tym jak hi lv knight "klepie" giski, szczegolnie z takimi skillami. P.S. Kiperr Solo demon plz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wykaż się. Prosze bardzo ..Jeżeli twój szczyt możliwości to Guard , to tylko współczucia , ale nie załamuj sie są gorsi ... @Fergus Na demonka , jeszcze troche wypadałoby poczekać :-) Ogólnie rzecz biorąc Knight nie soluje demonów , tylko blokuje , no chyba ze "Shi(t)z" . Jak lagi miną co nieco postaram sie wrzucić. @rest Trudno kręcić filmiki które by były oryginalne , wszystko już praktycznie było. No cóż..takie życie.
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 27-10-2004 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Gorzow Wlkp.
![]() ![]() |
![]() Kiperr jak zwykle wymiata
![]()
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bebilon - 27-10-2004 o 16:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Urzekła mnie twoja historia.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ladne hity
![]() Zrob jakis filmik jeszcze fajny ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
PS. Kiperr zmiata, tak, a dokładnie zmiata z miejsca obok ciebie, tak brudno bo ty zamiatać nie umiesz nawet. Ciężko ci będzie nawet pakerem zostać -.- Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 27-10-2004 o 20:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Co wy chceci od kiperra robie za***iste filmiki nawet jak soluje gsa no to jest fajnie
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vegefa
Miło :-) Mi sie wydaje ze on ma jakiś kompleks :-] Albo po prostu zazdrość ? Nieważne i i tak nie obchodzą mnie jego żalosne wypociny na mój temat , bo są bezpodstawne. @Down A może budyń ?
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 27-10-2004 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zobacz sobie moje solo, takie samo nudne jak twoje....
http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibia/GSkiperrsux.rec
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bebilon - 27-10-2004 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Mielec
|
![]() Ja tam nic nie mam do Kippera. Zawsze robi wypasione filmiki. Pozdro dla ciebie Kipper.
![]() Btw. Niezłe skille ![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
Kiperr: -Nagrywał od samej akcji. -Można było sobie popatrzeć na skille. -Noi myślę, że ma dobre PvP. -Położył dość szybko pajączka. SHIZ(ofremik?): -Pokazał urki piasku, WoW ładne urozmaicenie -Skille odrażają w prównaniu ze skillami Kiperra -Noi w tym przypadku lvl odstrasza jeszcze bardziej -PvP trochę ponad średnią, ale nic pozatym raczej -Dłużej bydlaka bił Rozumim, że ty nagrywałeś SHIZ ten filmik bez specjalnych starań, to samo się tyczy Kiperra ![]() Podsumowanie: SHIZ byś przegrał PvP z Kiprremi z kilku wyżej wymienionych powodów, myślisz, że jak jesteście na innych światach to możesz gadać co chcesz? Masz razję, ale dajesz dowód swojego n00bostwa. To tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz ...Secura ;-)
Czuje się "nietykalny". A co do duela...już niejeden knight sie przeliczył. Ciesze się ze podobają ci sie moje filmy.. Co tu sie przykładac do robienia filmu. Standardowa solówa..żadnej specjalnej taktyki nie ma ![]() Czasem ładne hity wchodzą , czasem gorsze... Ot co. Btw : Nie lubię gdy ludzie oceniają mnie , jeszcze mnie nie znając . Najężdzając na mnie bezpodstawnie. Dla mnie jesteś po prostu pedał (bez urazy dla pedałow) :-)
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 27-10-2004 o 21:49. |
![]() |
![]() |