![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() No cóż, na początku zastrzegam że me prace ssą i każda krytyka jest słuszna (no, co do niektórej to się będę kłócić xF)
Najpierw coś w photoshopie : 1. Paski (Jakoś lubię te prace, mimo gejowskich kolorków): ![]() 2. Gwiazdka (ssie ;]) ![]() 3.Morze. (Paint + Photoshop, pracka ssie ale nie tak bardzo jak gwiazdka ;p) ![]() Dobra narazie photoszajstw wam starczy, teraz troche pixelartów: 1.Jabłiuszko (ostro mi sie nudziło, jak to robiłem ;p) ![]() 2. Zangetsu (miecz głównego bohatera z Bleacha): ![]() 3. Łuk (chyba nie jest taki zły ;p, chociaż mogło by być ciężko nim strzelać [łatwiej ssać;p] ![]() 4.Phoenix Set: -Phoenix Axe (chyba najlepszy pixelart tutaj dodany): ![]() -Phoenix Sword (nie najgorszy xF Ale ssie): ![]() -Phoenix robe (najbardziej ssąca praca [no, zaraz po gwiazdce i jabłuszku ;p]): ![]() -Phoenix Legs (no IMHO niezła pracka): ![]() 5.Guan-Dao (Chińska halabarda): ![]() No, na razie tyle, ale będę dodawał nowe, więc nie martwcie się jak na tym forum nie będzie już niczego nowego co ssie! I jedna prośba, nie piscie że pracki ssą, błagam, wystarczy że ja już raz to napisałem, wy tego nie piszcie. @edit: Żadnego komentarza a już jedna pracka dodana ;] Tym razem ciut większa
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 14-11-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
|