|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poniec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sider Vecus
Profesja: Knight
Gildia: Spirits of Nilfhel
Świat: Olympa
Poziom: 45
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
|
![]() Witajcie. Jestem poczatkujacym Fake-owcem wiec prosze nie wyzywac mnie odrazu od k**** i h** ani komentarzy typu "idz nie wracaj" "do d***" itp
Czesc Pierwsza - Strona 1 Czesc Druga - Strona 1 Czesc Trzecia - Strona 2 A wiec Zaczynamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Whain_Dragon - 17-11-2007 o 19:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() 1 Zły smok (można dać zwykłego)
2 Od razu zrobił trofeum ze łba? 3 pusto 4 uczniowie tacy potężni? 5 nie chce mi się szukać Ocena 4/10 Da się rozwinąć na lepsze Edit@ ONE! ONE! (lol) Down@ 3. Nie ma jakichś urozmaiceń, np. w legowisku smoka pare szkieletów i tyle. Żadnych dodatków itp. 4. Skoro byli uczniami to dlaczego byli potężni (albo dlaczego byli uczniami) 5. Szukać błędów Acha, acha: Ten tekst "I co zdziwko wzielo" wypowiadany przez SMOKA to hmmm, <cenzura> Ci magowie to klasyczni superhero. Wziąć na 2 hity smoka to <cenzura>. Skoro tak łatwo im poszło to mógł im mistrz coś trudniejszego wymyślić. PS. Opcja "edytuj" ci nie odgryzie kursora.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 16-11-2007 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. No rzeczywiscie ;s 3. ??? Nie rozumiem wypowiedzi 4. Gdybys czytal first zdjecie to by nie bylo takiego pytani 5. Czego Szukac? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy
Imię: Agalion Luthien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Dlaczego bracia atakują klony zamiast, główną matkę?, dlaczego jest tak pusto? i czy jest to kolejny fake w stylu "Super Hero", a także "Zemsta za mojego brata!"???
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. 1 brat atakowal klony zeby to one ich nie zabily a drugi "matke" 2. Jestem poczatkujacem fake-owcem(to muj drugi fake) wiec sie nie czepiaj 3. Nie nie jest super hero ani zemsta za mojego brata |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ARGH!!! Jak wystawię ocenę to dodaj Sobie z 2 w górę, bo jak widzę takie błędy to oceniam słabej...
Po kolei screeny: 1) Uhm...ogólnie dobrze, ale ten tekst...coś nie pasuje...ogólnie dziwny tekst ;p 2) - TRAWA - NIE NAWIDZĘ JEJ!!! 3) -Książka w której mistrz napisał że muszą zabić smoka? Trochę nie takie... 4) -TRAWA -jak ta książka się nie pali (dotyczy też screena 2) 5) -Smok gada 6) -Smok gada 7) -Te ognie...bleee... -obrażenia...nie lubię ich >.< (ale to mały - ) -dead zniknął 8) - za super...walki muszą być na kilka screenów, a nie bum! i dead ;p 9) -chyba wiesz (głowa ![]() Ocena: Ze względu na brak + : 3/10 - fatalnie + 2 = 5/10 - No, nie jest źle ![]() P.S.: Rób dalej...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() @Diego~
A co masz do Fake o Braciach?! Ha Moja Trylogia(??) Ups wydało się jest i będzie cały czas o braciach! @Fake Cienko Cienko Pusto Odrazu Trofeum Był szkielet na srodku a po chwili nie ma 3/10
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za błedy ortograficzne szczególnie w ostatnim zdjeciu "mtw" mial byc "mow" Ostatnio edytowany przez Whain_Dragon - 17-11-2007 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @X-zero
Co ty chcesz? Zwykła trawa z Tiq, a ty sie ciągle jej czepiasz.... @topic Z takim czymś to do pierwszych fake, lub do tych niekończących sie
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
|
![]() Nie no takie se. Z fabula niewiem czy mozna mowic, sklejka calkiem calkiem ale strasznie pusto. 4 dzrewka jakies martwe smoki i to wszystko...? Nastepne to ten fake jakis SUPER HERO, oni wogule nie dostaja obrazen i wala takie hity ze niewiem. Nie jest az tak zle. Idz daj cos do tematu nasze 1st fake i popracuj nad terenem, fabula no i zeby nie bylo super heeeeero, ale to juz wynika z fabuly.
4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
b)ta trawa jest oczojebna ;p c)powiedziałem że jej nienawidzę, a nie że "O, ta trawa to wieeeelki błąd i odejmuje się za to 3/10 punktów!!!11one) @topic: 2 part: - smocze szczątki się teleportują ? (są w innych miejscach jako ciała) ~Ten smok uderza czaszkami -Przycięty nick ~Yhm...te klony i ich nicki (znaczy wg. moich teorii klona nazywa się "Klon" albo "Duplikat", klon wygląda trochę inaczej niż "matka" (różni się kolorami), ale u Ciebie może być jak chcesz ![]() -Znowu przejście hp green -> red -no i błędy +coś mnie zaciekawiło po tej części ![]() Ocena: 6/10 - jest lepiej, staraj się jeszcze bardziej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() jednym zdaniem powiem ze to kur** w ots map edytorze bo sam mam to do otsow i wiem jak tam sie robi podloza -.-
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aha i to nie OTSME: ![]() Za mało równo, aby nazwać to OTSME ;] ![]() ![]() W niektórych miejscach nie widać, ale jest różnica jednego pixela ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Veretox
To nie jest OTS ME robie to w paincie i staram sie jak najdokladniej zeby to ladnie wygladalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak wiec jak patrze napierwsze posty widac, ze bronisz tego fakea nawet skoro jest prawie, ze do niczego.
-Outy nie twoje -Zle brzegi -1 -Duzo bledow graficznych -2 -Dziwna fabula -0 -Ten smok nie jest zielony.. -1 -Uczniowie za dobrzy skoro oni tacy to jaki jest ich nauczyciel? -1 -Zero urozmaicen w lokacji -2 -Super Hero albo cos w stylu "URATUJE CIE BRACIE !!!!1!!!" -1 Ocena - 3/10 @down To nie jest zielony kolor daltonisto Tak wyglada zielony noobie.
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 18-11-2007 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Matixex
1.Outy brta mi skadz sciagnal wiec nie wiem czyje 2. Nie jestes zaden super hero ani uratuje cie bracie 3. Nauczyciel-Pomysl 4. Lokacja- Jets taka jaka miala byc 5. Jesli to nie jest zielony kolor(smoka) to jestes daltonista |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() Fake ładny , dobry fabularnie ładna sklejka - ale walki głupie , kilka super hitów i koniec.... I jak do cholery można mistrzowi dać out goku?
7,5/10 rób dalej.. ooo łap! Fake sponsorowany : http://img152.imageshack.us/my.php?i...rlepszylx4.png przez homo niewiadomo team mimo że nie startuje jeszcze.. |
![]() |
![]() |