|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Siemka, mam do Was pytanie i prosze o mądrą;p odpowiedz. Zatem, gram sorciem od pewnego czasu i stwierdziłem, że przydałby się knight;p, jaki typ broni mi polecacie?? Myślałem o swordzie, ale czekam na wasze opinie i sugestie, z góry dzięki.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() Obuchy są COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Polecam ci axe. Mają duży atak i niezłą obronę. Obuchy jak nie dysponujesz dużym majątkiem. A sword to porównywalne z axe ale dość drogie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Zgadzam się z przedmówcą, trenuj axe fighting. Ja trenuje swordy ale żałuję tego wyboru, ponieważ sword ringi są do 2 razy droższe od axe ringów, i możesz je kupować masowo tylko dysponując większą gotówką. Również same bronie typu sword są dość drogie (w porównaniu do axe'ów). Topory są niestety ciężkie, ale mają sporo ataku (jednak w porównaniu do swordów mało obrony). Nie radzę ci trenować clubów, club ringi możesz nawet z ziemi pozbierać, ale na późniejszych levelach będziesz musiał nosić cluby słabsze od ich odpowiedników w swordach i axe'ach.
Ostatnio edytowany przez Arcan - 06-11-2007 o 21:39. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Tak:
Chcesz obcinać ręce, szatkować i w ogóle różne części ciała oraz widzieć jak czasami przeciwnik gonie w agonii. Wybierz sword. Chcesz rozwalać głowy przeciwnikom. Lubisz widzieć krew na ścianach i widzieć ich mózgi na ziemi. Wybierz Obuchy. Chcesz obcinać przeciwnikom głowy. Lubisz widzieć śmiertelne rany i zabijać za jednym uderzeniem. Wybierz Axe.
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Nie kieruj się cenami...
Imho najbardziej ustabilizowane statowo są swordy. Oszczędzaj, kup słabszy zanim pokusisz się na lepszego. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Polecam axe. Nie pożałujesz.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Jak chcesz tak tylko czasem 'rekreacyjnie' to najlepiej weź club bo szybko kupisz niezły...
![]() Jednak gdy chcesz dużo osiągnąć będziesz dużo grał to najbardziej przyszłościowe są axe... ![]() Ze swordami jest tak pośrednio... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Cieszyn
|
![]() Dziękuje za wszytskie rozsądne odpowiedzi;p, wybieram axe
![]() |
![]() |