|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() wy*******aj ty z tymi filmami. Odkrył jakąś tibia.de i już się zaczyna impreza[;
@down jest różnica między Ad3k 03 06 2007 niż hamer12345 03 11 2007? Jeżeli ją widzisz, to porównaj swoje zachowanie do zachowania tego kreta, potem przejrzyj pierwsze 3 strony tego tematu i powiedz gdzie zgrzeszyłeś[; jeżeli masz niskie iq to ci napisze spoila Ukryty tekst:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 03-11-2007 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorxen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
|
![]() @Up
Kazdy Twoj post: wysmiewa/obraza/krytykuje/poniza. Czy w normalnym zyciu masz za malo milosci i wyzywasz sie na uzytkownikach tutaj? Nawet jesli znalazl ten film na innym forum to ma prawo umiescic to tutaj bo nie kazdy siedzi na wszystkich forach z filmami tak jak Ty. Takie jest moje zdanie. Spodziewam sie krytyki i wyzwisk z Twojej strony za swoj post ale takie jest zycie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
zgadzam sie z Toba w 100% co do etorica... Poza tym jak robisz użytkownika tutaj masz przed ryjem regulamin i pisze w nim ze kazdy ma swoje zdanie i Ty musisz sie z tym liczyc nawet jezeli ci sie to nie podoba. Tak wiec Etoric skończ juz robic z siebie jakiegos tam wszystko wiedzacego pr0 evul mastaha i stosuj sie do regulaminu ale ja bede upierdliwy jak Ty i bede reportowal kazdy twoj "glupi" post. @topic Wczoraj pisali ze twoje filmy nie dzialaja wiec nie bede ich sciagal ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 90
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() A ja musze się zgodzić po raz pierwszy z Etoric'em jest to żenujące.
Typu stworzył konto znalazł tibia.de , tibiacam i daje jakieś przestarzałe filmy albo (przeterminowane). Powiem ci jedno Wypi******* ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie na forum czy wam sie to podoba czy nie.
Jezeli daje filmiki z innego forum to jego sprawa,nie kazdy siedzi tutaj 24/7 i mogl nie widziec niektorych filmikow ktore autor chcialby nam pokazac moze sa stare moze nie w to juz nie ingeruje.Niech daje tyle filmikow ile mu sie podoba bylo bylo to zgodno z regulaminem i byle nie byly to jakies smieszne wirusy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @down hahahah no i co tam jeszcze ciekawego powiesz? że nazywasz się janek i masz 24 lata?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 03-11-2007 o 16:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Data mojego dołączenia nie jest ważna... Na moim 1 userze dostałem banana za zbluzganie Ciebie i konto z 2005 roku poszło w las. @EDIT osobiście preferuję owoce lasu ale od tego ciężko etykietę dorwać ![]() Ostatnio edytowany przez Agro'pol - 03-11-2007 o 16:14. |
![]() |
![]() |