|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Wodzisław śląski
![]() |
![]() Witam, jeżeli macie problem z zalogowaniem, ciągle pisze "Ip blocked for 30minutes". Mialem sam z tym problem, ale poszperałem w internecie i są skutki
![]() Wieć najpierw ściągamy program proxifier , który zmienia nam ip, ze strony : http://www.proxifier.com/download.htm potem intalujemy, najlepiej zalecane, czyli na wszystko sie zgadzamy. Jeżeli już zainstalujemy program to trzeba ustawić, tutaj wam wytłumacze krop po kroku jak to zrobic, więc Tutaj wchodzimy w proxy setting ![]() ustawiamy na jakie ip ma zmieniac nasz kumper ![]() wpisujemy ![]() Tutaj trzeba dac jakiś IP jeżeli jeden z podanych wam nie chodzi trzeba poszukać przez mana gógla ![]() tutaj dam kilka İP NO : 195.175.37.6 PORT :8080 HTTP İP NO : 82.229.151.152 PORT :38999 SOCKS 5 İP NO : 200.66.191.1 PORT :80 HTTP Jezeli pisze HTTP to zmieniamy z Socks 5 na HTTP. Teraz trzeba dodać tibia***** Tutaj nie wolno zapomniec zaznaczyć Process only the following + manual proxified. Jeśli juz zaznaczyliśmy naciskamy na ADD... ![]() tu wpisujemy w rule name Tibia i naciskamy na add , wyszukujemy Tibia***** i dodajemy, potem możemy nacisnąć na OK. ![]() Ma to wyglądać mniej wiecej tak: ![]() jeżeli powyższe punkty są dobrze wykonane to możemy wlączyć Tibię, po wpisaniu passów ikonka od proxifiera powinna wyglądać tak: ![]() znaczy to, że jest podłączony. Uwaga nie zawsze udaje mu sie podłączyć,więc trzeba próbować kilka razy Mam nadzieje, że sie komuś przyda prosze o ocene, to jest mój pierwszy poradnik i prosze nie pisać postów w stylu "Lol chyba mama Cię nie kocha" lub "to już było noobie". z góry dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Proxy nie działa z aplikacjami...a nawet jak zadziała, to administrator servera proxy będzie miał wasze hasła podane jak an tacy
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Już lepiej ściągnąć Steganos Internet Anonym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Który bardzo często blokuje dostęp do internetu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Wodzisław śląski
![]() |
![]() proxifier jest naprawde dobrym programem tylko trzeba znaleźć odpowiednie ip bo na niektórych w ogole nie łaczy lub lagi są
![]() a juz gram dzien i bez zarzutów |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie próbowałbym zmieniać IP jeżeli macie stałe itd, bo jak się admin przyczepi, to odłączy Wam internet i włączy po kilku dniach
![]() Ja znam lepszy sposób - trochę ciężki, ale grałem dwa lata na IP Blocked i logowałem się praktycznie 10 minut po tym, jak chciałem grac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]()