|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Evelance! Piekna kraina! Wlada nią Krol (trudno sie domyslec?). Ale co wam bede gadal o krolestwie! Krol Never wyslal Szlaje (Szlaja to jeden z dzielnych rycerzy) na misje dyplomatyczna.
Prolog - Nizej 1 Part - 2 Strona 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() Kamcic! @Down Chca mnie zbombardowac ![]() @TUrok-.- Kurwa wiedzialem ze o czyms zapomnialem! ale w next part juz bedzie! @Mleko I Platki owsiane Wszystko w Gimpie ;] @DO WSZYSTKICH! DZIAL REKRUTACJA DO FAKE! @Pedziej Grawitacja! Strzala upada na dol... @IGeneration Blad! 100% gimP!
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 26-09-2007 o 22:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Już chciałem wystawić pierwszą ocenę w cyfrze, ale nie... nie liczcie na to.
Mapka - pomysł popieram, ale wykonanie coś nie. CELOWNIK?!? Dodatki do trawy ![]() 10 i 8 obrazek taki sam. Ogółem powiedziałbym to co mówi Andariel bodajże: Bój się!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Ohohoho nie myślałem że nazwiesz króla Never lol ... ale zawsze lepjej niż Turok.
W lesie nasrane nacipane czyli to co uwielbieam! Brakuje mi tylko ef świetlnych w podziemiach Ale na prolog to raczej nie wygląda xX. Ocena poźniej. Hail Rebelia!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fake spoko mapka w paintcie i efekt z ph? ogółem 9/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Fake całkeim fajny:
+wykonanie +fabuła <rebelia te sprawy lubie to ![]() +/-Mapa -: ![]() Narazie dam ci: 9/10 @edit A rekrutacja jest ?
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 25-09-2007 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Brak światła i ciemności w podziemiach,czyżby jakaś magiczna siła dała tam słońce?
-Ta map nie najlepsza,mogłeś dać zupełnie na niebiesko resztę mapy i urozmaicenia w stylu góry i rzeka.Widać,że robiona 5 minut. -Coś za łagodnie go potraktowali,widać,że rebelia słaba. Więcej nie ma błędów. Mam nadzieję,że następny odcinek będzie lepszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
|
![]() No bardzo ciekawe lubię ten las dużo w nim jest ;]
Mam nadzieje, że jest warto czekać na pierwszą część ;] @Pedziej No wiesz grawitacja robi swoje... (Chodzi mi o Screen) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() mi sie narazie podoba ^^
jak jest rekrutacja to ja chcem byc outa nie dam bo jestem nieuk i nie umiem sie bawic w sklejanie outuf ale chcialbym miec barbariana prof: mag nik: Johanus (lolz?) pfff nie wiem co jeszcze potrzeba :/
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Nie chce mi się pisac ale fake ładny.
- jaskinia a dokładniej to, że na bokach słabo sklejone( to brązowe xD) + fajne xD
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Lol =)
Nazwy państw rox - cośtam LAND, a obok "morze", po polsku. Chociaż samo "morze" i "most" rox. Rebelia też. Svardcoś + Yangrond = Svargrond? I po co ta mapa 2 razy? A w sumie kocham ludzi, którzy w każdym swym fake dają siebie jako głównego super immortal hiro. Nie żeby to była jakaś aluzja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Ok! Oto next part!
15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. TEN TEKST NIE MA NIC WSPOLNEGO Z MOIM ZYCIEM! ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() P.S. TUROK SUPER EJWUL! XD @Down To zrob mi inne pozycje... P.S. 2 Trudno to zrobic jak oni strzelaja... @To all szkoda ze nikt nie widzi ze wszyscy gdy sie ruszaja to sie ruszaja XD RAYZA KOMETUJ! XD P.S. 3 REKRUTACJA W DZIALE REKRUTACJE DO FAKE XD @Irwin Spammer i noob ;] Myslsiz ze rebelia nic nie umie? Wiesz oni przechodzili szkolenia...
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 26-09-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...ta pozycja jak celują wymiata xD
![]() Fajna fabuła, denna mapa... Ale ogólnie jest ok! Dam Ci 8/10 ![]() @edit: Nie mówię że są do niczego tylko że śmiesznie to wygląda... @edit2: Ad."Spammer i noob ;] Myslsiz ze rebelia nic nie umie? Wiesz oni przechodzili szkolenia..." --- on chyba użył ironii ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 26-09-2007 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() nie przechodzili żadnego szkolenia, co im się dziwisz
![]() Po to istnieją- żeby strzelać w plecy swoich przyjaciół! Dalej nie ma ciemności. Formalnie jest ale ma być MROOOKKKK! to nie podziemia ale jakaś szczelnie zamknięta herbaciarnia dla pań. Więcej pociągnięć pędzla. P.S. A ja do swojego fejka mam fajniejszą mapę! robił ją ptakuba a fejka ma być osadzony w.. hmm to tajemnica ale mogę powiedzieć że jako duet świetnie się uzupełniamy....(ja i ptakuba) P.S.2. Masz Gimpa? Wypalanie w ruch! Tu przykład: 100% Gimp i paint. ![]() P.S3. Mapa zmienia X. Pokazuje gdzie Gł. boh. jest. Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 26-09-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Fajnie. Podoba mi się wioska, ale mieszanie języków blee.
Brak efektów. Cięgle te same tła "prawie. @ Irwin546 Zrobiłeś to beznadziejnie -.-.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() \Bo wyłazi na boki. Jakbym się postarał wyszłoby lepiej. Poza tym trochę za ciemno zrobiłem.
To tak na szybko. Płomienie przejechać trochemiejsce przejechać i wygląda lepiej. Najładniej wyszły mi boki (skrzynia i przy ogniach zboku) P.S. Źle zrobiłeś dialog. Na góze powinnien być pierwsza kwestia, niżej druga.. to poprawiłoby czytelność. Ale dobry fejk mimo wszystko. Miło sięgo czytai łądna mapka (cokolwiek ,,inni" powiedzą) Tak P.S. Znalazłem fajny tutek. http://www.gimpuj.info/tla/stary-papier-t44.0.html Moze sięprzyda przy mapie. Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 26-09-2007 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() ci goscie mają zeza w tym faku czy co ??
dam 6 na pocieszenie
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Jest lepjej xD Ale popracuj nad efektami świetlnymi jak ktoś pozwiedzał więcej Mroku Celowanie Hmmm Spróbuj zrobić z Boku czyli że łuk trzyma równolegle do klatki piersiowej. Aress Bodajże takie coś robił.
Nie zauważyli że ma łuk?! Co on schował go do kieszeni? Ef przy spalonej wiosce mogłeś dorobić. OK Hmmm 6/10
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Irwin
Pewnie "osadzony w" realiach świata, który Ptakuba chce użyć w grze? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @topic
No! Fajny fejć, może nawet się zgłoszę ;p oceniam 9/10, postarałeś się ;] @Irwin ileśtam WOON Z TEGO FORUM TY LAMERZE!! btw. Teraz macie i na mnie haka -.-"