|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ktos w tibi nazwal sie moim imieniem i nazwiskiem jak pisalem w temacie! Co mam robić ? Wyslac report do GM? Jak to napisac bo w regulaminie nie widze nic o podszywaniu sie pod inna osobe... I wreszcie co ta osoba za to dostanie?? Odpowiedzcie mi PROSZE
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Napisać odpowiedni temat na forum tibia.com? Zagadać do tutorów na help channelu? Tak trudno było na to wpaść?... -.-"
![]()
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Cytuj:
zdaje mi sie ze nic nie poradzisz, mzoe jest więcej osób z Twoim imieniem i nazwiskiem, a ostanio zasady dotyczące namelocków, sporo zostały zanizone... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() ktos cie nie lubi
![]() ![]() ![]() ![]() rob to co pisza wyzej a mozliwe ze ktos zyczliwy ci pomoze
#6 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Jeżeli osoba, która nazywa się w grze tak jak Ty w życiu prawdziwym, nie naprzyksza się innym mówiąc rzeczy, które potrafiłaby zrobić w życiu prawdziwym np, mówi do kogos coś w stylu, "Spale ci dom!", "Zabije Ci zone/mame/wujka/pradziadka~"
Nie próbuje się pod Ciebie podszyć np, Sprzedaje pacce i mówi, że jej dane osobowe są takie jak w nicku <imie i nazwisko>, to nic nie poradzisz.. Nikt nie zmieni tego nicku bo nie robi nic co miałoby doprowadzić, że mógłbyś zostać o "cos" oskarżony w swoim życiu... Jeszcze ajkbyś był znany chociaż jakoś.. a tak to kicha ;-) |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Poznań/Dębiec
Wpisy bloga: 2
![]() |
![]() ale to nie koniecznie musi chodzić o ciebie, jeśli masz jakieś często występujące nazwisko(Nowak,Kowalski,Szymański etc.) to się nie zdziw, że jakiś koleś może się też tak samo nazywać
![]() |
#8 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Potem obrządek ręczny, na końcu pociągnij przypadkowego przechodnia na ulicy krzesłem. Powinno pomóc. Cytuj:
![]() Cytuj:
/Ghand =* |
||||
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Czeladź
Imię: Dark Roni Knight
Gildia: Green Skull Team
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 71/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Możesz tylko napisać do GM'a lub Tutora. Ewentualnie może dowiedz się od kumpli kto ci wykręcił taki numer
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ale jestes zajebisty z tym tematem
a może pomyslales ze ktos ma tak samo jak ty na imie i nazwisko?? ![]() ![]() ja osobiscie na Guardi spotkalem sie dwa razy z czyms takim i co?? mam zglosic na policje ![]() ![]() myslisz ze tylko ty masz tak na imie i nazwisko w Polsce ![]() ![]() ![]() co za czop ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Omg, ale ty masz problemy?? Co ci to przeszkadza, jeśli nie robi nic złego, nie oczernia cię itp...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jak ktoś jest z Secury to zapewne zna Felipe Knighta... Nooba zresztą...
No a ja jestem Filipek Knight (może noob może nie noob wybierzcie sobie), ale nic nie mogę zrobić i jakoś żyje, więc jeśli tak jak Gawagi mówił koleś nie utrudnia Ci spraw z PRAWDZIWEGO życia to po prostu się nie przejmuj ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Zgłoś raporta jeżeli masz dowody że tak sie nazywasz w rl i po sprawie ja mam name Farr'erar a rl friend zrobił Karr'erar i mu raport dałem i chuja zrobili -.- a to jest ewidetne wykradanie name
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() @all
boze wyzywacie go od nooba a moze jest to nowy gracz? @topic kiedys gdzies widzialem taki temat ze gosc komus haknal konto i na stronce podpisal sie danymi obcej osoby (w tamtym wypadku zalozyciela tematu) zeby wrobic go w kradziez a jak zrobil chara o takim nicku to zagadaj na helpie (ang plx) i wyjasnij to tutorom a oni moga zglosic niezgodne z tibia rules name dawid000
|
|||
![]() |