|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2004
|
....
fajnego polaka spodkalem dzisiaj w tibi Wszystko zaczelo sie w jaskini rotow kolo Greenshore ja sobie spokojnie zabijam roty a tu nagle wpada pan Taxeva i zaczyna sie nasza "rozmowa" potem poszedlem przed GH ale pan Taxeva nadal nie dawal za wygrana dopiero podal sie jak moj kolega przyszedl najbardziej robawil mnie text "man fren goet mc'manus" sam do konca nie wiem co on chcial przez to powiedziec ale text " ja jestem dyslektykem i mam reke w gipsie i natego robie takie bledy" po prostu malo co z kszesla nie spadlem ^^ ja nie wiem skad sie tacy ludzie biora ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
To nie jest Polak tylko polaczek. Typowy rodzaj n00ba-z-plecami (ktorych i tak nie ma). Takim to sie od razu ignore daje. Inaczej sie nie odczepi (najlepiej jest powiedziec "ignored" i tego ignora...nie dac. Wtedy bardzo ladne wiazanki leca w stylu "ej, jestes?" "co za xxxx zablokowal mnie!" "ej xxx odezwij sie!"
). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
|
A grasz na Solerze, (ja tam grałem) bo jak tak to chyba mu chodziło o:
"mine friend goethi mac'mannus" ale nie jestem pewny wiec jak cos to nie bic mnie .
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
|
Nie no :O ... to ja takich błędów w 1 klasie żłobka
nierobiłem (jest taka klasa XD ? ) ... Nie no masakra . Lubie czytać jak to 5 latki piszą na klawiaturze . Click <szuka litery> Click <szuka litery> Click < szuka litery> Click <szuka litery> Click <szuka litery> ... podobnie tu... tyle że niewiem czy długo pisał ...ale chyba nie... ten gips mu pewnie refleks poprawił XD . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Warszawa
|
huhuhuhu fajna rozmowa ^^
P.S. siema na forum grey ^^ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
|
mi sie wydaje ze on chyba powiedzial "Man forget mac'mannus" ale sadzac po kontekscie to raczej to co powiedzial Pantryk ma racje
|