|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Mam pewną sprawę otóż , chciałem sobie zrobić postać w tibii i nie wiem jaka , bo nie mam żadnej ![]() Uwzględnijcie tylko 2 profesje czyli DRUIDA i Sorcerera Proszę o konkretne odpowiedzi ![]() Uwzględnijcie wszystko czyli wandy , czary , itd itp ![]() Nie pisać mi "Kolejne dziecko updejta !!oneoneone111!! Bo powtarzam Nie mam żadnej postaci !!!
![]() ![]() ![]() "Częściej słucham muzyki niż ludzi" Jestem Wojakiem i jeżdżę koniakiem (xD) Hail Rammstein & System of a Down Ostatnio edytowany przez Glicher - 28-11-2007 o 18:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Myslowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fanxe
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: Up
Skille: Up/uP
Poziom mag.: Up
|
![]() Wejdz sobie w poradniki na forum tam jest tego więcej niż początkujący newbie powinien wiedzieć ... czytaj forum zanim cos napiszesz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe nie no kozak jesteś , pomogłeś mi ... po pierwsze już grałem sporo w tibie i nie chodziło mi o poradnik tylko o POMOC W WYBORZE PROFESJI czytaj trochę ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Skoro nie jestes poczatkujacy to po co tak zaznaczasz ze nie masz zadnej postaci? A tam gdzie Cię Volvoo wysłał masz opisane czary i wandy/rozdzki, czyli to co chcesz wiedziec.