|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() Witam!!
Chciałbym się was zapytać czy opłaca sie grać na świecie Harmonia?? Gdyż koledzy mówili ze tam strasznie dużo wiary a w wakacje kolejki po 600 osób Mam tam jakieś itemy i chciałbym grać ale jak dużo ludzi to sie nie opłaca!! Moglibyście doradzić jakiś inny świat non-pvp Bo jeżeli ktoś by chciał mógłbym się wymienić itemami!!! Niewiedzialem jaki dizał więc tu dałem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Każdy świat non-pvp jest częściowo/całkowicie zaludniony. Co do sytuacji na harmonii nie bede Cie wprowadzał w błąd.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() zalezy jak lubisz swiat gdzie jest pełno wiary to tam jesty chyba najwięcej a jak nie lubisz to nie i koniec
![]() |
![]() |
![]() |