|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam !
Mam 22 Rp (tylko.... ) i dostałem bana za nick (Shiverbolt) nic nieszkodzi że nick jest ok. pogodziłem się z banem... dałem nowe name w name locku i czekam po ilu odblokują mi konto... ? pozdrawiam z góry thx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Z tego co wiem to chyba od razu po zmianie nazwy, chociaż mogę się mylić.
Edit: O, mam. Też dostałem bana za to. Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Yehowah Witness Reason: invalid name format Comment: Names cannot contain clear reference to religions. Old name: Yehowah Witness Date: Nov 06 2007, 19:04:29 CET Status: In order to use this character again, please click on "Rename character". Czyli wystarczy zmienić nazwę.
Ostatnio edytowany przez Monte - 11-11-2007 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Banishment Information
Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Shiverbolt Reason: name not describing person Comment: Name not describing person Old name: Shiverbolt New name: ***** - nieważne Date: Nov 09 2007, 12:03:58 CET Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible. Już wczoraj dałem nowy nick i do dziś czekam i nic... UP Takie coś mi pisze .... może gm albo Senior Tutor musi zaakceptować ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
Czyli chyba wiadomo o co chodzi? :- ) Bądź cierpliwy.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nowy nick po namelocku musi zostać zaakceptowany przez CM'a. Może to potrwać do tygodnia, choć najczęściej trwa ok. 1 dnia roboczego.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |