|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Szukaj!!!!!!!
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() Dostałeś Bana.....
sprawdź na stronie ile on potrwa, najprawdopodobniej miesiąc. Powód: Używałeś jakiegoś gówna typu Tibia GG, Tibia Aid, Tibia Proxy, Tibia MC.............. a) albo ktoś cie zhackował(keylogger w w/w programach), albo dostałeś bana za używanie tego shitu.....
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() Niema bana bo ja gram jego postacia jak był by to ban to by na forum nie pisał tu mi sie wydaje ze cis na tibia.com ***...... bo jego winy w tym niema ale czesto mial IP bloked ...........
JESZCZE RAZ MUWIE POSTAC NIEMA BANA BO GRAM NIA
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() To nie ban.... i Nic nie urzywam...
Muj Ziom wchdozil na chara i mu wszystko gralo (ziom z innym IP) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Jesli pisze IP blokada ~~ na 30 minut... to znaczy ze pewnie masz neta z osiedlowej kablowki albo cos w tym stuly i to bedzie ci sie pojawiac co chwile i tak samo znika, wielu ludzi to ma. A jesli nie to znaczy ze zablokowali twoj IP bo cos zbroiles i nie wiadomo na jak dlugo, najlepiej wyslij e-meila w takiej sytuacji do CipSoftu z zapytaniem za co itp.
![]() |