![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Witam!
Chciałbym przedstawić grę knights. Gra jest osadzona w świecie rycerzy(nie ma ŻADNYCH MAGÓW). W grze mamy do wyboru: Rasy: -Ork -Ludzie -Półsmok -Krasnolud -Jaszcuroczłek -Gnom -Niziołek Więcej ras nie znam ![]() Klasy: -Gwardzista -Łowca -Rycerz -Berserker -Paladyn -Kowal -Zabójca Klas więcej nie znam Radze poczytać tutka na stronie Gra jest darmowa ale radze zakupić szlachcica od 35 lvlu ![]() Co daje nam szlachcic? 50% więcej expa i 50% złota za walkę zyskujemy 50% więcej kasy w pracy. Znajdujemy jeszcze lepsze przedmioty w ruinach, w walce z bosem oraz poszukiwaniach. Mamy 95 % że uda nam się w kuźni item!UWAGA:Jeśli ulepszenie sie nie uda,przedmiot robi papa. Gildie możemy założyć dopiero na 50 lvlu i trzeba zapłacić coś koło 750 k. Dobra teraz sie pochwale: 83 LVL Jaszcuroczłek zabójca EQ:A tam sekrecik ![]() Gildia:Burning Legion złota:113 k :/ Oczywiście można kupić sobie przedmioty na rynku ale polecam robienie w kuźni.Kuźnia jest dostępna po dołączeniu do gildi. knights.pl Zapraszamy! P.S:Jeśli ktoś chce do gildi to na forum lub pw w grze ![]()
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Nie bycie archeologiem
2.Bo tam nawet nie pisano o update'ach. 3.Tam nawet nie podali klas,ras itp itd ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() jak by ktoś chciał, to moge sprzedać postać w tej grze. Lvl 36 ale z dobrym eq, ok. 160 milionów sztuk złota i 29 pkt w dodatkach.
Cena 5 zł (kod doładowujący z plusa) Topic@ Gra niezła ale się szybko nudzi (ciągłe klikanie "Walka" "Leczenie")
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |