|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() wystarczy mu 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Ja mam 5 mlvl Knightem i dzieki 5 mlvl mozna f-bomby uzywac , ale raczej rzadko tego uzwyam , prawie wogole
Dla Knighta najwazniejszy jest mlvl - 4 , wtedy mozna UH uzywac. Wiecej mlvl raczej sie nie oplaca "trenowac" bo po co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() A czar tylko dla paccow- berserk co dokładnie daje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2003
![]() |
![]() Więc najwyższy magic lev jaki obecnie ma Knight to 8.
Ma go Zamp jako jedyny knight, kótry obecnie na Tibii zużył tyle many. Knightem miałem 6 mag lev <Atomic man>. Berserker to czar, po użyciu którego dookola ciebie zadawane sa obrażenia <exori>. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Europe
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oblivious
Świat: Eternia
|
![]() JA mam 4 mag lev i zrobiłem go na 20 lev, a z ciekawosci na ktorym wy mieliscie ?? Jeszcze jedno Bubbe(lev169) ktory ma lev mag ??
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() Knajt ==>> NAjwyzszy mlvl widzielm u kumpla 6 mlvl ==>> 50 elite knajt ..
Sadze ze 4 do Uhów wystarczy ;d;d
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Przepraszam ale podobno knight na Antuca ma ponad 10mlvl(Buble czy jakoś tak)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2003
|
![]() Ja uwarzan że wystarczy mlv 4 tylko do uh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na pewno jeśli osiągnie się wyższy mlvl niż 4 to już jest powód do dumy i spora radocha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jak długo trzeb trenować na 4 mlvl?? ja mam 2... i się męcze... tragicznie bierze się mlvle knightem
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Buuuuu
|
![]() re: Eerion
~35 godzin ciaglego ladowania i urzywania many. re: Duriel Do SD potrzeba 15 magic lvl i na pewno zaden knight tyle niema Wedlug mana kalkulatora rycerz by osiagnac 10 poziom magi (tylko z 9 na 10 znaczy sie) potrzebuje 10575848 MPs. Dla porownania druid by osiagnac 100 mlvl (z 99) potrzebuje "tylko" 3191962 MPs. A max poziom magi w skali calej tibi wacha sie chyba w okolicach 70-80. To powinno polorzyc kres sprzeczka czy jakis rycerz ma 10 lvl magi. A jeszcze policzylem ile by zajelo zebrainie 10.5M many rycerzowi... otoz z promocja ~370 dni siedzac 24/7. Ew. Mozna urzywac mana fluidow ktorych trzeba by kupic ~180k co by kosztowalo 18M gp (przypominam ze caly czas mowie tylko o przejsciu z 9 na 10 magic lvl).
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2003
|
![]() ja mam 5 m lvl knightem (44 lvl) ... kosztowalo mnie to po okolo 3 tygodniach uzywania many dodatkowo dokupienie 100 mana fluidow, ale f-bombki sa super
![]() ![]() 6 m lvl to koszt okolo 150k gp na mana fluidy ... tylko po co on knightowi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Aha 3 tygodnie?? to się zabije, ale nabiłem już 3 mlvl
![]() |
![]() |