|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Witam,
Mam 31knighta pacc dopiero co kupiłem, i to mój pierwszy pacc. Gdzie wyciągnę najwięcej kasy? Exp się nie liczy tylko kasa. 31 knight 63/62 (Beastslayer Axe) mam meduse shield i plate seta Bez postmana proszę o wypisanie kilku miejsc oraz napisanie ile wyciągnę exp/h oraz kasy/h ile kosztuje pirate outfit, beggar outfit na Saphirze Ostatnio edytowany przez OldSlayer - 15-11-2007 o 17:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() zolwie albo scaraby
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na żólwie za mały lvl, zeby oplacalnie tam expic + do tego duzo botterów. Myśle, że kasy troche i bez zadnego waste byś wyciągnał na LB -3, zalezy od godziny i respa. Scaraby tez mozesz sprobowac, poszukaj jakichs poradników, czy czegos.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Allegro.pl
![]() ![]() |
![]() |