|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Zrób sobie 30 lvl i potem wbij 70 albo nawet więcej tego dista
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Imię: Szalony Palladynek
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 20
Skille: slabe
Poziom mag.: 6
|
![]() moim zdaniem skilowac do 70 i isc ze spokojnym sercem na dragi...
moglbys podskilowac shielding(do ok 35)wtedy bedziesz mogl chodzic z royal spearami na lepsze potworki....ewentualnie jak wolisz chodzic z bowem/xbowem to juz twoj wybor..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Ondree
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Jeśli chcesz bić słabsze potworki mniejszymi hitami, a co za tym idzie wolniej i mozolniej wbijać lvl, to idz expić.
Gdy wyskilujesz gościa do 70 dista i lepszego shieldingu-wtedy się już lata pięknie, wchodzą wieksze hity, szybciej wbijasz lvl, ale jest jedna negatywna wg. mnie strona, mianowicie gdy skilujesz do dobrych skilli to pozniej wiele osób po śmierci bardzo sie przejmuje ze straciło tak cenny czas i troche w tym prawdy jest. Mam nadzieję, że pomogłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja nie skillluję palem, gram 4 fun - dzięki temu jak padam to tracę tyle skilla, ile wyciągnę na expie, i wszystko się ślicznie odrabia.
Jak masz czas i chęci - skilluj. Tylko zeby potem nie było płaczu.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Zrobie 70 dist i potem juz mi poleci z gorki
![]() Dzieki za rady pozdro |
![]() |
![]() |