![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Mam schmitara i pytanie: Czy opłaca mi się qpić spikesworda za 4K? Dodam, że mój cały majątek to ~ 5K
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() wydaje mi sie ze ci sie oplaca ( tyle ze nie chodzi mi tu o cene bo cen na danubii nie znam ) ale przez najblizszy czas po prostu expuj w miejscach gdzie bedzie malo ludzi bo chyba sie zachlastasz jak cie zabija i wypadnie ci ten spike sword
![]() ![]() ![]() ![]() Kupuj ale uwazaj na PK |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() No nie wiem. Może się troche potarguj. Wiesz, lepiej poczekać i kupić taniej. Mam podobną historie jak gimli. Kolo mnie zaczą nawalać jak zobaczył ile zabieram rotom moim nowym serpentem (teraz mam spike). Oczywiście zginołem ale serpent mi nie wypadł.
PS. zamieniłem serpenta na spike i 2K ![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() hmm.. Ja gram na NOVA-ie i tam spike chodzą ok gdzieś tak za 2k nie wiem jak na innych serverach, ale 4 k to troche duzo juz lepiej se pozbierać na firesworda
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Eteria - 2,5-3,5K Więcej nie pamiętam ile za spike sworda, ale za więcej niż 3k ci się nie opłaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ekhm.....SPIKE SWORD ZA 4K!!!!!!!!!!
Luuuuuuudzie gdzie wy żyjecie ja mieszkam w Ab na novej i tu "Spajki" chodzą nawet po 700 GP po 4k chodzą FSy
#7 |
Buuuuu
|
![]() 1. Ceny sie roznia na roznych serwerach i to dosyc znacznie.
2. Nie da sie jednoznacznie odpowiedziec czy sie oplaca 3. Z tematu zrobil sie temat do nabijania postow 4. Zgadnijcie...