|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aroes of Secura
Profesja: Druid
Gildia: Na Mocy Paktu
Świat: Secura
![]() |
![]() Czy kiedyś chcieliscie porozmawiac z Mdw o jego sukcesach?
Ja np chchaiłem i prosze was o zachęcanie Polskich legend tibi o logowanie na forum i dawanie wywiadów w tym temacie. ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
|
![]() Aha uwazaj zaraz bo MDW bedzie gadal na tym forum
Mialby SPAM w PM,podsylali by mu linki z keyem High lvle nie pisza na forach takich jak to bo tu jest pelno noobow Imo MDW to nie jest zadna legenda tylko PGer... Legendy Tibi to np.Bubble,Cach,Setzer Gambler,EO itp... Wiec po prostu daj se siana >.> |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest na forum dział wywiady. Może ty byś się pofatygował z robieniem tego typu wywiadów? Czemu ktoś inny ma się męczyć?
#4 |
Zbanowany
|
![]() Nie dziwie sie sie matueszkowi że nie chce tu zrobić konta (nawet jeśli ma to siedzi w ukryciu i cisnie łacha z noobków którzy sie nim podniecaja) i woli tibiabr.com
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() W przeciwieństwie do ciebie, ja nie jestem człowiekiem no-rl-live i g mnie interesują pseudo wyczyny MDW...
![]() p.s. Dział Wywiady zaprasza... -.-"
#6 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() powiem wam jedno nie zebym byl wielkim fanem mdw ale naprawde te seromontisy bubble itp to zal mi ich
wybrali easy mode i szpanuja wysokimi lvlami pomimo ze "dopiero" w 8.0 polepszyli knightow no to zobaczcie 40 knighta i msa w 7.92 knight-na dc,ofie,efie poexpi i ma kilka lvli na dzien ms-byle gdzie poexpi a i tak nie wbije lvla dziennie (no chyba ze pg) a ed to jeszcze gorzej od ms wiec nie mowcie ze jak np mdw gra na non-pvp to ze niepotrafi grac no bo to seromontis i bubble wybrali easy mode a tak naprawde to wyczyny mdw mam gleboko w dupie
Ostatnio edytowany przez dawid000 - 18-11-2007 o 23:16. |
|||
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() W pełni się z tym zgadzam ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Po co mam gadać na forach internetowych o jakiś no-rl-life'ach jeśli w tym czasie mógłbym grać se w Twierdze Krzyżowiec?Nie wiem co jest podniecające w pisaniu o jakimś MDW który nawet pewnie życia poza Tibią nie ma,Seromontis też nie lepszy.
Wogóle prawie wszyscy High Levele(czyt.150-~~) to uzależnione nooby! ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stare dobre czasy
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Jeśli ktoś gra w Tibię od wielu lat tym samym charem i ma 150lvl to nie znaczy ze nie nie ma rl life. Kolejnym faktem jest to że 1 charem gra więcej niż jedna osoba, wtedy automatycznie dzielą się obowiązkami w grze i mają więcej czasu w rl życiu (nie popieram i zaznaczam że to jest sprzeczne z regulaminem gry) No i na koniec wszechobecne używanie nielegalnych oprogramowań sprawia że gracz nie musi "marnować" czasu tylko na Tibię,ale trudno później mieć satysfakcje z wybotowanego lvl (nie popieram j.w.) Jeśli chodzi o temat, myślę że nie przejdzie.Na koniec dodam że wysoki lvl nie oznacza że gracz jest kimś wyjątkowym. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pokłony dla niego. Mięć czas na tibie, największy lvl, studia i życie to wprost szczyt. P.S. Mimo to wolę się zajmować sobą. @up Jeśli chodzi o temat, myślę że nie przejdzie.Na koniec dodam że wysoki lvl nie oznacza że gracz jest kimś wyjątkowym- Też racja chociaż gdyby lvl był robiony uczciwie to by oznaczało silną wolę. ;] Ostatnio edytowany przez raf420 - 19-11-2007 o 14:17. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Nawet nie wiem co mam powiedzieć....Kiedyś, gdy było(chyba>.>) mniej młodych,głupich, noob'ów,chamskich,o niskim poziomie inteligencji, kretynów itp itd etc. ;p To Tibia prezentowała trochę wyższy poziom(tak samo jak to forum). Już nie chodzi mi o podniecanie się wysokimi levelami(chociaż też mi takich ludzi żal)ale o poziom wypowiedzi, kultury osobistej i ortografii. Na anglojęzycznych forach strasznie mało polaków sie wypowiada.Dlaczego!?Bo większość polskich graczy w ogóle nie posługuje się angielskim....Trochę odbiegłem od tematu i chyba nie napisałem tego co miałem na temat;P Ale mam nadzieje, że autor wyciągnie odpowiednie wnioski z tego co napisałem :d
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() mdewu dla mnie to noob tylko nooby graja na non-pvp bo boja sie 'deda' i nie umieja przestrzegac minimalnych zasad przyzwoitosci i boja sie reki sprawiedliwosci na pvp, zauwazcie takze ze na non-pvp adrenaliny nie ma gdy cie goni grupa zbzikowanych kretynow chcacych cie zabic, tylko ciagle nuuudne expienie ani sobie nie powalisz w ludzi przed depo ani nie wezmiesz na hita 6 lvla nuuda
|
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @up
www.google.pl <----Wpisz ,,Definicja noob" ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
zajebisty jestes ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Powiedzmy sobie szczerze.
Z polaków, którzy coś osiągneli 5% nie botowało albo przynajmniej się do tego przyznali ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() To co tu czytam jest parodią i tyle.
MDW - kto to? Wasz bóg? Jest zwykłym człowiekiem, który spał w czasie PG po 2h, żeby mieć czas na wszystko. Seromontis - Dobry gracz, który wiedział kiedy przystopować z graniem. EO - Jeden z najlepszych graczy, na pewno kandydat do legendy Cachero - Dobry gracz. Bubble - Legenda. Inne H-Levle - ilu ich już jest? Za dużo by mówic. To taka tabelka, dla wielbicieli, a teraz coś ode mnie. Każdy kto chce robić, czytać lub uważa kogoś za geniusza, bo ma wysoki lvl, jest kretynem. Czy ja będę miał 8 lvl, czy 340 co to za różnica? Ważny jest człowiek, a nie jakiś pixelowy ludzik. Ważna jest charyzma, osobowość, koleżeństwo, a nie głupawy poziom, który nic nie wnosi, do prawdziwego życia. Gdy zaczynałem grać w Tibie, to 100+ lvl był najwyższym levlem i nawet wtedy nie myślałem, a nawet nie przeszło mi przez myśl, żeby tego człowieka traktować inaczej niż 8 lvl'a. Ludzie spróbujcie wreszcie popatrzeć na TIBIĘ jako rozrywkę, a nie jako zawód, zdobywania poziomów. Wielu się doczepi, że napisałem BUBBLE - LEGENDA, a potem mówie, że to nikt wielki bo ma taki poziom. Legendą jest dlatego, że choć jest, była i będzie pierwszą osobą, która zdobyła pierwszy 100 LEVEL, nie uważa siebie z kogoś lepszego czy coś, jest zwykłą osobą, która wie, że to tylko gra, która nie jest prawdziwym życiem i nigdy nie będzie. Pozdro Bax.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Żal, na tym forum (o dziwo!) są hlvle/legendy gry ponieważ każdy serva ma swoją legende a takowi ludzie na tym forum są.
Jeśli sie nie umie patrzeć to sie nic nie zobaczy |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Hight levele powiadasz ? Może pierw naucz się poprawnie to pisać zanim zaczniesz ich tak zapraszać.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zyziek - 20-11-2007 o 14:45. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 20-11-2007 o 16:05. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
i juz czeka na mnie grupka pk zabili mnie i rook a zabili mnie za to ze wyszlem z rooka dlatego sie na n-pvp przenioslem i co wedlug ciebie jestem noobem nieumiejacym grac?? powiem krotko idz sie lecz =) @top chcesz z nim pogadac prosze bardzo tworz sobie chara na harmoni i na priv ![]() @Ancient nie chcialo mi sie na nowo rooka przechodzic a sadzac po twoim opisie twojej postaci i twojej sygnaturze widze ze nie powinienes sie akurat madrzyc zabardzo.... Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 20-11-2007 o 16:48. |
|
![]() |