|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest to projekt Kasheka[666], Turoka, Sir Speeda oraz Drakona, ja byłem supportem ale zrezygnowałem.
O projekcie FakeArena to projekt mający na celu walki fakerów. Pierwsza się już odbyła, zapraszamy, ale najpierw koniecznie przeczytaj regulamin. Wracając do tematu: walki są opisane oraz zilustrowane jednym fakiem.Na forum można umieszczać również zwykłe fake'i. Jest O.W.I.O.N. i wiele innych, w tym chatbox. Przykładowe sceny Arena:Ukryty tekst:
Ruch: Ukryty tekst:
Jak widzimy przeciwnik 1st na piątej randze klonuje się i atakuje przeciwnika, Pomysłowy ruch, Ruch 2: Ukryty tekst:
Przeciwnicy skaczą na siebie pomysłem rozcięcia, Sceny są wycięte z przykładowej walki, nie wiadomo co ile tur. Zapraszamy na forum,www.fakezarena.pun.pl , i jeśli popieracie projekt wklejcie userbar lub button do podpisu: Button: ![]() [.URL=www.fakezarena.pun.pl][IMG].http://img232.imageshack.us/img232/6611/fakezareanahahahaio7.png[/IMG][/url] Userbar: ![]() [.URL=www.fakezarena.pun.pl][IMG].http://img57.imageshack.us/img57/299/fakezarenauserbarwr0.png[/IMG][/url] Dla niewiedzących: Należy usunąć kropke z przed URL oraz http a następnie skopiować do podpisu. Have fun, Pisay w imieniu FakeArena support. Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 25-11-2007 o 09:57. Powód: Sira Speed'a :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Potwierdzam i serdecznie zapraszam. Proszę modów o nie usuwanie tematu [gdzie indziej mielibyśmy go wsadzić?], ponieważ włożyłem z teamem w te forum dużo roboty.
@edit http://fakezarena.pun.pl/viewtopic.php?id=5 odbyła się już pierwsza walka prezentacyjna. Zapraszam.
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 25-11-2007 o 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moje jedno pytanie... Macie w sumie pozwolenie na reklamowanie innego forum ? He ?
Ale ogólnie dosyć ciekawy pomysł.
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() na ruchu 2 sa nie rowni ;p ja was nie lubic wy robic brzydkie Fake
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Triplonq - 25-11-2007 o 04:05. Powód: Bo sie nie udalo ;O + nooooooooooooooooooob + cup =????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ooo niezle sie zapowiada xD. Ten ostatni obrazek jest wywalony. Moze wezme udzial
![]() Na buttonie widac moj out fire warriora! Czyzby sie tak spodobal? ![]() Pzdr for all. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja byłem no i:
Eerion (24-11-2007 18:03) no, a ta fake arena mis ię niespecjalnie podoba jakoś Eerion (24-11-2007 18:04) zwłąszcza, jak admin pisze "rządza" Turok (24-11-2007 18:05) xD Turok (24-11-2007 18:05) a ja madry nie i dopisalem ze pisay sie wykrwawia ![]() Poza tym to forum i tak umrze za jakiś czas, więc po co to?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S Tu chyba liczy się zabawa, nie? ^.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
Nie przejmuj się, ja ciebie też. @Pacz_Knight O Rly? Wyciąłem do buttona i UB fragment walki Pisay vs Tochigo.. Mam nadzieję że nie jestes wściekły ;P
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 25-11-2007 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Kashek nie nie jestem xd Dawalem ten out dla wszystkich wiec nie ma powodu do obaw. Co do forum to calkiem ladne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Myślałem że to jakiś poroniony maniacki pomysł, ale jest naprawdę niezły!
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Miło mi to słyszeć. Teraz tylko czekam na walke któregoś, z was. @Kłoper Zwiariowałeś...!? Musiało kiedyś do tego dojść.. >.> <.< ^.^ Ja1 12:26:20 Mogę z kimś powalczyć? Ja1 12:26:29 powiedzmy że on przyjdzie do tej wiezy śmierci gdzie ja jestem Ja1 12:26:31 :< Kashek 12:26:31 musisz odczekać Kashek 12:26:37 nie.. Ja1 12:26:39 no ale mogę walczyć na wieży śmierci Ja1 12:26:45 gupio ![]() Kashek 12:26:57 tak, ale za dwa dni Kashek 12:27:08 nie możesz sie uzależnić ;p Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 25-11-2007 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Ja tam mam lepszy pomysł na arenę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
Cieszę się, ale zrób własne a nie spamuj tutaj. @edit o.0 sorry, myślałem że chodzi ci o fake arene ;p zwracam honor.
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 25-11-2007 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A mi nie pozwoliłeś! >.< @Matrik Też miałem wiele pomysłów na lepszą fakezarene, ale wpadłem na nie dopiero, jak Kashek pokazał mi tą arene. Więc siedź cicho i nieplagiatuj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Nie mam zamiaru, zresztą mówię o terenie, na jakim toczy się walka, a nie pomyśle...
|
![]() |
![]() |