Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-11-2004, 20:15   #1
rainm
Użytkownik Forum

rainm's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2004

Domyślny Prośba do wszystkich!!!

wpadlem na pomysl zeby poinformowac tibijczyków jaki to mamy jutro specjalny dzien. Dlatego napisalem maly teks którym jutro się posłużę.
Moja prośba jest taka aby na każdym serwerze ktoś z was pisal na na trade lub game chat, albo po prostu krzyczal w dp.
Oto ten tekst

On 11th november 1918 Poland has recovered its independence after 123 years of captivity. In 1795 Prussia, Austria and Russia had an agreement about dividing Poland among these three countries. For over a century Poland didn’t existed on maps, but not in the hearts of Poles, they knew that someday Poland shall rise from its ashes and become a great country. In 1918 it has happened, the long awaited day has finaly came. Poland was once again free. Today we celebrate the 86th anniversary of liberation Poland. Join us in this day full of joy and happines. If you want you may dress white-red like I am now. Let this day be joyful also in Tibia, don’t spill innocent blood today. Please respect my request.

Nie obchodzi mnie co napiszecie poniżej, proszę was o uszanowanie mojej prośby, jeżeli znajdzie się jakiś patriota to niech napisze na jakim świecie będzie działał, oczywiście im więcej osób chętnych do pomocy tym lepiej.
Ja będę uświadamiał na novie i mam nadzieję że na innych światach będzie tak samo.

P.s. Już widzę w głowie niektóre komentarze, więc proszę jeżeli zamierzasz zbluzgać ten temat i mnie to lepiej zachowaj to dla siebie.
rainm jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-11-2004, 20:32   #2
Shater
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 06 2004

Shater ma numer GG 5115550
Domyślny

taa tylko nie 11 listopada nie jest tylko polskim dniem niepodległości...
stary 10-11-2004, 21:06   #3
Luka_MM
Użytkownik Forum

Luka_MM's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004

Domyślny

Ja w to wchodze, mam tylko nadzieje ze mnie nie zabija pod depo za to, szczegolnie za stroj Ale i tak ubiore sie w barwy narodowe I mam nadzieje ze w moim miescie nie bede sam tak ubrany, ze znajda sie inni patrioci, w tibijskim świecie. Nie wazne ze 11 listopada to takze dzien odzyskania niepodleglosci przez inne kraje, wazne ze to dzien odzyskania suwerennosci przez Polske!!!

Aha i gram na Isarce
Miasto Venore

A tak pozatym to jutro sa tez imieniny Marcina, czyli moje :tongue: :tongue: :tongue:

Ostatnio edytowany przez Luka_MM - 10-11-2004 o 21:17.
Luka_MM jest offline  
stary 11-11-2004, 09:16   #4
Nestel
Użytkownik forum

Nestel's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Magic Plains

Domyślny

Też w to wchodze... dobry pomysł...
Nestel jest offline  
stary 11-11-2004, 09:31   #5
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Zły pomysł - Tibia to nie jest miejsce na załatwianie takich rzeczy. Jak tak bardzo się cieszysz, to wyłącz komputer i wyjdź na jakieś uroczystości (jak nie będzie, to w kościele napewno będzie msza) albo obejrzyj w TV dokument, oraz relacje z W-Wy~
Cytuj:
Moja prośba jest taka aby na każdym serwerze ktoś z was pisal na na trade lub game chat, albo po prostu krzyczal w dp.
Głownie za ten test zamykam.
Dan the Automator jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania