|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Niegrający
Imię: Rafux Defender
Gildia: Green Dragonics
Świat: Xerena
Poziom: 66
Skille: 89/88
|
![]() Witam.
Nie gralem w tibie ponad rok, a przestalem iz gralem na serverze gdzie wygrali wojne szwedzi i gra na tym serverze nie miala sensu bo tylko jak bys sie wybil z lvlem to by cie zniszczyli calkowicie, nawet przy zwyklym graniu miales hunty od noob swe z kolegami o wysokich lvlech. Chce zaczac znowu grac w tibie ale nie wiem gdzie chce zebyscie mi zaproponowali servery na ktorych moglbym grac ale ale! chodzi mi o server na ktorym jest chilout, gdzie rzadzą polancy i nie musze sie martwic ze dostane hunta za nic albo bede wiecznie przesladowny. Chce zeby to byl server gdzie beda przyjazny gdzie jest duzo polakow, nie ma zagrozenia ze strony swe/br i gdy bede intensywnie expil nie bede musial siemartwic ze bede musial za to zaplacic gdy zrobie dobry lvl, Chce miec na tym serverze wielu wporzo kumpli polakow. Nie jestem noobem gram dobrze expie szybko i chce pozanc wporzo ekipe. Tu Napiszcie nazwy serverow ktore mi proponujecie i jakies krotkie uzasadnienie Z gory dzieki.
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale polacy tam rzadza? nie sa podlegli od swe i nie ma problemow ze szwedmi bardz brazylami?
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2007
|
![]() Ja proponuje serwer Xerena ja tam gram.
Są tam polacy. Ale ja niedawno zaczołem i niewiem czy jest ich dużo. Ale nawet dużo ich widziałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To jest najgorszy server jaki moze byc! nikomu bym go nie roponowal! sam tam gralem wiec wiem... panuja tam dwie gildie szwedzkie +100 lvl's i jedna zalosna polska gildia ktora co tylko sie zaloguje to pada ogolnie ma sensu tam grac bo kazdy polak ma tam hunta i tylko strata czasu na logowanie sie tam
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() z polakiem zawsze sie dogadasz a ze szwedem nichuja
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ziom graj na <<<<<NERANIE>>>>>.super server mnustwo polaków
![]() ![]() ![]() a tamte server tamtych gośi są do bani żeby nie powiedzieć gorzej ![]() Sam gram na <<<<<NERANIE>>>>>jest super mam mnustwo kumpli izawaliste rzeczy przyłącz sie super będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unkown
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
|
![]() Wiec ja bym ci proponowal swiat PvP - Solera jest dobrym swiatem.
Tam jest duzo swe ale oni nie hunca Polakow zanic chyba ze jestes w wojnie. Ale jest duzo wporzo polakow jak familja Tuk i Mac'Mannus. Zycze ci powodzenia =)
![]() |
#11 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
|
![]() Proponuję Valorię, mniej więcej po równo jest Polaków, Szwedów i Brazylijczyków. Rzadko się zdarzają hunty za nic, haracze itp. Spokojnie można expić w większości miejsc, o ile wcześniej sobie zaklepiesz miejscówkę.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -----------
Świat: Galana
Poziom: 55
Skille: 77/70
Poziom mag.: 6
|
![]() Proponuje Serv GALANA w pierwszej 20 jest duzo polaków spoko ludzie narazie trwa wojna jesli jestes dobrym graczem to napewno sobie poradzisz
![]()
Ta iskra co wciągła mnie do gry, znikła razem ze mną!! ![]() ![]() ![]() 22:00 Rafe Thelis [8]: sukam osub pl kturzy hca zalorzyc klan czyli stworzyc grope przujacul ktuzy sobie pomagaja i sie za nih wstawiaja w obronie XX:XX Volrath The'Mage [102]: STAC JEBANCE BO WYDYMAM WAM PSY MATKI OJCOW I NIE WIEM CO JESZCZE |
![]() |
![]() |